ANNONS:
ANNONS:

Nya matcher på listan

Då var det fredag igen och vi laddar för nya matcher.

Alingsås IF – IFK Falköping
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: AIF tog första segern senast i derbyt och nu bör det ha lossnat något. Defensiven ser jag inga problem med, så det är upp till det offensiva gardet att leverera om det ska bli en ny trepoängare. Och det tror jag att man löser.
Tips: 2-0.

Vårgårda IK – Stenungsund
Serie: Division 2 norra.
Kommentar: VIK med två raka segrar kommer till matchen med råg i ryggen. Men samtidigt är Stenungsund obesegrat och serieledare, så bortalaget ska ändå vara favorit här. En liten krysschans finns, men det blir tufft för VIK.
Tips: 1-3.

Tidaholms GoIF – Holmalunds IF
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Efter en offensivt blek insats mot Skoftebyn blir det intressant att se om HIF kan studsa tillbaka direkt. Tidaholm är ett överkomligt avstånd, men det krävs ändå en bra prestation för att Holmalund ska vända hem med tre poäng. Ganska öppet i min bok, så jag chansar på ett kryss.
Tips: 2-2.

Rössö – IK Frisco
Serie: Division 1 norra.
Kommentar: En tuff match mot Frisco som fortfarande väntar på första bortapoängen. Rössö har inte riktigt fått den poängutdelningen jag trodde hittills, men här tror jag att man sätter ner foten och vinner mot Frisco. Men med en knivskarp defensiv skulle bortalaget kunna gneta till sig en pinne.
Tips: 3-1.

Skövde KIK – Alingsås FC
Serie: Division 1 norra.
Kommentar: Skövde ligger på nedflyttningsplats och ska nog inte kunna störa AFC här. Om Prodérs gäng kommer upp i något som liknar högstanivå blir det sjätte raka segern.
Tips: 0-4.

IK Frisco – Hemsjö IF
Serie: Division 6 Alingsås.
Kommentar: Derby mellan obesegrade Frisco och ett Hemsjö som tog första poängen nu i veckan. Den statistiken talar så klart för hemmalaget, men jag håller ändå den här matchen ganska öppen. Men Frisco får tipset, även om Hemsjös knappa förlust i derbyt och första poängen kan tala för att ett trendbrott är på gång.
Tips: 4-3.

Södra Härene – Alingsås KIK U
Serie: Division 4 mellersta.
Kommentar: Två obesegrade lag drabbar samman. Alltid svårt att veta slagstyrkan på ett U-lag men oavsett vad KIK kommer med har Södra Härene – som startat säsongen bra – en bra poängchans här. Kan Sofia Björklund fortsätta näta kan det till och med bli hemmaseger.
Tips: 2-2.

Lämna en kommentar