ANNONS:
ANNONS:

Nya ödesmatcher på G

Vi kommer längre och längre in på hösten. Och matcherna blir därmed allt viktigare.

Alingsås FC – Kvarnsveden
Serie: Elitettan.
Kommentar: Kvarnsveden har allt att spela för runt strecken medan AFC sedan en tid håller till i ingenmansland. Det skulle kunna påverka, men jag tror ändå att AFC tänder till så pass att de löser minst ett kryss på hemmaplan.
Tips: 2-2.

Frisco – Trollhättans FK
Serie: Division 1 norra.
Kommentar: Ny nyckelmatch i jakten på nytt kontrakt. Och efter triumfen senast tror jag Frisco kör över TFK av bara farten hemma på Katebovallen.
Tips: 3-1.

Alingsås IF– Gerdskens BK
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Intressant derby där AIF behöver poängen mest medan GBK vill studsa tillbaka efter den slätstrukna insatsen senast. Jag tror att hemmalaget tar den här chansen, vinner matchen och säkrar kontraktet.
Tips: 2-1.

Vårgårda IK – Lidköpings FK
Serie: Division 2 norra.
Kommentar: Oj, sicken viktig match. LFK just över kvalplatsen är givetvis nöjt med ett kryss här för att hålla avståndet bakåt. Samtidigt måste VIK ösa framåt för att inte riskera att halka ner under strecket. Detta är VIK:s stora möjlighet att ta den där efterlängtade trepoängaren och efter två gjorda mål senast och Mommo tillbaka här hoppas och tror jag på hemmaseger.
Tips: 2-1.

SK Mjörn – Kinnahult
Serie: Division 5 södra.
Kommentar: Mjörn dansar runt kvalstrecket inför mötet med tabelljumbon. Detta är med andra ord den stora möjligheten att ta tre poäng och därmed vara mycket nära nytt kontrakt. Och det tror jag att Mjörn löser.
Tips: 4-2.

Trollhättans FF – Sollebrunns AIK
Serie: Division 6 Vårgårda.
Kommentar: Sollebrunn måste vinna för att ha chansen på kvalplatsen, och även en del andra lokala gäng i toppen hoppas nog på Bjärkelaget här. Men TFF har visat fin form på sistone och är förhandsfavoriter här när jag får bestämma.
Tips: 3-1.

Trollhättans IF – Stora Mellby
Serie: Division 5 västra.
Kommentar: Vid förlust är sexan mycket nära för SMSK. Men å andra sidan skulle en seger göra att laget klättrar minst en placering, kanske till och med över kvalstrecket. En del skadebekymmer stör i truppen, men både hjärnan och hjärtat säger att SMSK har en god chans här.
Tips: 1-3.

Herrljunga SK – Säven/Hol
Serie: Division 5 västra.
Kommentar: HSK lär behöva några poäng till för att slippa kvala. Detta är en hyfsad chans att ta dem, men samtidigt är Säven/Hol ruskigt svårbedömt och ojämnt i prestation. Med andra ord vidöppet – och då går jag för krysset.
Tips: 3-3.

Hemsjö – Fristad/Borgstena/Sparsör
Serie: Division 3 västra.
Kommentar: Nollpoängaren och jumbon gästar Byvallen. Bättre läge än så får man inte, och Hemsjö skulle behöva en trea för att koppla greppet om kvalplatsen och kanske också får hugg på lagen på säker mark.
Tips: 4-1.

1 svar på ”Nya ödesmatcher på G”

Lämna en kommentar