ANNONS:
ANNONS:

Nya tips i fredagslistan

Även den här fredagen firar vi in med en sedvanlig matchlista.

IFK Tidaholm– Alingsås IF
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Halvlurig bortamatch mot ett ofta svårspelat Tidaholm. Det krävs en hundraprocentig insats för att ta alla tre poäng, och AIF behöver i princip gå rent om hoppet om serieseger ska leva. Svårtippat, men jag väljer att vara optimist.
Tips: 1-3.

Vårgårda IK – Brålanda
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: VIK vann knappt vårens möte i Dalsland och gäller som favorit här. Starkt att avgöra sent mot Holmlaund senast och ävben om gästerna krigar för nytt kontrakt tror jag att VIK löser det här.
Tips: 2-1.

Östadkulle – Mjörn
Serie: Division 5 västra.
Kommentar: ÖSK snudd på avhängt i botten – och något måste hända ganska snart i poängväg. I detta derby ska ock Mjörn vara favorit, de har gjort en hyfsad säsong och behöver dessutom fler poäng för att slippa kvalspöket senare i höst. Tror på bortaseger.
Tips: 1-3.

Levene/Skogslund – Södra Härene
Serie: Division 6 Nossebro.
Kommentar: Toppmöte där viktiga poäng ska fördelas. Hära har en fin trend och vann senast borta mot TFF utan ett par tunga pjäser. Levene/Skogslund föll senast mot Arentorp/Helås och måste vinna här för att behålla greppet om förstaplatsen. Men jag tror på god poängchans för Spinghs gäng.
Tips: 2-2.

Gerdskens BK – Åsarp/Trädet
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Ska bli intressant att se om GBK kan studsa tillbaka efter torsken på Mjörnvallen. Åsarp/Trädet är fysiskt starkt så det gäller att GBK har fart i både ben och boll för att ta sig fram. Samt att stå emot i eget straffområde när bollen hamnar där. Jag tror att GBK tar chansen att haka på i kampen om en plats på övre halvan.
Tips: 4-2.

Gamla Upsala – Alingsås FC
Serie: Elitettan.
Kommentar: En inte helt enkel bortamatch mot mittenlaget från Uppsala. AFC vann knappt senast och behöver steppa upp på offensiv planhalva för att vinna här och behålla en plats på topp tre. Luktar lite kryss, men jag väljer att lita på AFC.
Tips: 1-2.

Frisco – Örebro
Serie: Division 1 norra.
Kommentar: Örebro är två och Frisco slår därmed ur kraftigt underläge här. Kanske kan det passa att ligga lågt och kriga hemma på Katebovallen? Men tyvärr tror jag ändå att bortalaget är för bra här.
Tips: 1-4.

Alingsås City – Hemsjö
Serie: Division 6 Borås.
Kommentar: Derby mellan två lag som har var sin förlust i benen från i onsdags. City slår nu ur underläge i toppstriden och behöver verkligen tre poäng här för att haka på igen. Hemsjö är ganska fast förankrat i mitten av tabellen men kan så klart störa City i den här matchen ändå. Tror på hemmaseger, men det blir ingen promenad i parken.
Tips: 3-2.

Vårgårda IK – Arentorp/Helås
Serie: Division 4 västra.
Kommentar: Fyran mot trean och VIK behöver nog vinna här för att kunna sluta topp tre i tabellen. Nystart för VIK så lite ovisst var laget står, men jag väljer att tro på hemmalaget här.
Tips: 3-1.

Lämna en kommentar