ANNONS:
ANNONS:

Oerhörd konkurrens om platserna

Den här gången var den svåraste hittills att få fram fem namn till Förstafemman. Därför har vi gjort plats för ett antal avbytare som också förtjänar ett omnämnande.

9_FF

MÅLVAKT
Moa Edrud, Holmalunds IF
Kommentar: Gjorde en riktigt bra match när Holmalund slog Sil i lördags och kryddade dessutom den insatsen med att bli uttagen till ungdomslandslaget. En råtalang utöver det vanliga.

FÖRSVARARE
Peter Andersson, Södra Härene IF
Kommentar: Södra Härenes stora defensiva ankare som håller ihop försvarsspelet på ett imponerande sätt. Stor och smart och dessutom ett jäkla tillslag. Blev även matchvinnare med ett sent nickmål mot Vedum.

MITTFÄLTARE
Krille Holmén, Annelunds IF
Kommentar: Med Krille i form är Annelund ett svårslaget lag, det har både lagkaptenen och AIF visat på sistone. Han är kanske inte samma spelare som för fem år sedan, men i fyran är han ändå en stor dominant.

FORWARD
Erik Karlsson, Herrljunga SK
Kommentar: Tycks ha kommit igång efter en halvtrög säsong. Gjorde HSK:s samtliga fyra mål i helgen och har varit bra även i matcherna dessförinnan. En riktigt vass målskytt i femman när det stämmer för honom.

TRÄNARE
Teddy Lucic, Holmalunds IF.
Kommentar: Kommer med på tudelad grund. För det första har han lyckats vända den sorgliga trend HIF befann sig i. Och för det andra hoppade han in och nickade in viktiga 3-2 mot Vara SK i lördags. Tala om att ta sitt ansvar.

PÅ BÄNKEN
Lisa Molin, Hemsjö IF – smällde in fyra baljor senast och tycks ha hittat målformen på allvar.

Julia Emanuelsson, Södra Härene IF – målvakten med armbågsproblem som tog plats på mittfältet och gjorde två mål i måstematchen mot JK10.

Eric Otinder, Hemsjö IF – sex mål borde kanske räcka till en startplats. Men motståndet var för svagt och konkurrensen för hård den här gången.

Oliver Östlind, Holmalunds IF – med sin snabbhet är han den enskilt främsta nyckeln i Holmalunds offensiv. Både mål och assist de sista veckorna.

Rickard Hedberg, Alingsås IF – har avgjort två raka toppmöten. Det räcker gott och väl för en plats här.

Petter Stam Kaspersson, Vårgårda IK FK – fyra mål mot Västkurd och en bra insats även mot Sollebrunn. Snubblande nära att slå sin in i femman.

James Clark, Alingsås IF – målvakten har varit lugn och stabil på sistone och har stor del i AIF:s fina höstsvit.

Håller du med om uttagningen? Eller hur ser din förstafemma ut? Kommentera gärna nedan.

1 svar på ”Oerhörd konkurrens om platserna”

Lämna en kommentar