ANNONS:
ANNONS:

”Önskar fler sådana initiativ”

Calle Skoglöf skriver i dag om både fotboll och lite av set roliga som hänt i hans liv i sommar. Allt under vinjetten Gästskribenten. 

Hello!

I måndags tog semestern slut. Vi hade 2,5 vecka helt off från den samlade fotbollsträningen. Däremot hade pojkarna ett sommarschema att följa och på måndagens träning såg det ut som om de flesta gjort vad de skulle. Ett gäng löppass och styrkeövningar stod på schemat.

Vi har under våren blandat i resultat, men överlag spelar vi en fin fotboll, är tajta bakåt och ser en väldigt fin utveckling hos många spelare i truppen. Vilken tränare önskar inte att kunna säga så?

Gothia cup har ju också gått av stapeln, det kan ingen ha missat? En fantastisk turnering och så kul att kunna ta cykeln ner till någon av planerna för att få sin dagliga dos av fotboll. Våra ungdomslag gjorde fina insatser där jag vill high-lighta det gemensamma P14-laget som var en blandning mellan AIF och HIF. Jag önskar fler sådana initiativ, de var verkligen kul att se så många duktiga killar spela ihop och jag är övertygad om att flertalet av dessa killar kommer synas mer inom en snar framtid i några av våra seniorlag.

Annars har det varit mycket av annat de senaste vilket gör att det inte blir någon utläggning om ihopslagning eller ungdomsutveckling denna gången. Men som sagt händer det mycket i mitt liv just nu som får mig att reflektera över tillvaron;

Den ”tråkiga”:

  1. Jag har en ny roll i jobbet som gör att jag reser mer än tidigare, så denna text skriver jag på planet ner till Belgien. Jobbet i sig är väldigt roligt, men tyvärr tar det träningstillfällen då och då.

De roliga:

  1. Min fru är gravid. Vi är otäckt laddade på att hälsa en tös välkommen till världen i december. Vi får se om de blir en lirare eller en köttande målvakt/mittback.  (Vi får hoppas hon ärver bägge uppsättningarna efter sin far.)
  2. Det känns fortfarande konstigt att säga/skriva det, ”min fru”, men jag gifte mig i lördags. En helt fantastisk upplevelse, med en helt fantastisk människa. I bröllopsliggaren skrev min fru om mig:

” Älskar, lever och andas fotboll. Är konstant uppdaterad på vad som händer i denna värld. Älskar om möjligt fotboll mer än bruden själv, eller åtminstone lika mycket.”

Jag vet inte om det är så charmigt, men hon vet i alla fall vad hon gett sig in på, och även om fotbollen betyder mycket kommer familjen alltid först!

  1. Jag hade för 3 veckor sedan en svensexa där mina kära vänner lät mig dela ut flyers på stan. Kan bjuda på en bild från det.  FÖLJ MIN KAMP!

Som för så många andra möts man av livspusslet där prioriteringarna ska sättas och de olika delarna ska passa ihop. Något som vi dock är väldigt överens om jag och frugan (vilket är skönt) är att vi ska kunna hålla kvar vid våra aktiviteter vid sidan av. Så nu hoppas vi att allt går som det ska och att vi båda kan göra just detta.

Vi laddar också nu på för de sista 9 matcherna i serien och hoppas på en fin placering högre upp i tabellen så vi i lugn och ro kan bygga vidare för framtiden.

Vi hörs!

FAKTA CALLE SKOGLÖF
Födelseår: 1989.
Familj: Fru – mor, far, två systrar.
Bor: Ängabo.
Klubbar i karriären: Alingsås IF, IF Elfsborg, Gerdskens BK, Holmalunds IF, Sollefteå GIF.
Lokal favoritklubb: Alingsås IF.
Nuvarande roll i den lokala fotbollen: Tränare i AIF.

Lämna en kommentar