ANNONS:
ANNONS:

ÖSK:s damlag här för att stanna

Östadkulle SK fick förra hösten tillökning i föreningen, då Martin Lindstrand tillsammans med några spelare startade ett damlag. Något som visade sig vara väldigt lyckat. På frågan om laget existerar även nästa säsong är Lindstrand snabb i sitt svar.
– Det gör vi definitivt, och han fortsätter att berätta:
– Vi är fortfarande ute efter att fotboll ska vara roligt, och här spelar man för att det är skoj.

Silly Season

ÖSK-Hudene_4

Östadkulle hamnade på en fjärdeplacering i sitt första seriespel men laget hade chans att bli trea inför sista omgången.

– Det stod mellan oss och Hemsjö IF, som vi dessutom hade i sista matchen, berättar Lindstrand.

– De gör första målet i matchen och även om vi var det bättre laget över 90 minuter så vinner vi inte. Efteråt pratade jag med ledarna i Hemsjö, och vi var ganska eniga om att ifall vi skulle varit de som gjorde matchens första mål hade vi nog vunnit.

Lindstrand är förvisso noga med att poängtera att någon serieseger inte är vad man strävar efter, och han påpekar återigen att man spelar fotboll i Östadkulles damlag för att det är roligt. Sett till antalet spelare räknar man med att vara runt 20 spelare nästa säsong. I år har man på pappret varit några fler. Statistiken visar på 25-28 spelare som spelat minst en match, av dem har 10-11 spelat mer än hälften. Ungefär lika många har varit på träningarna även om det är olika varje gång. Några nya spelare trillade in under hösten, där några hade haft fotbollsskorna på hyllan i flera år. Lindstrand berättar att han inte tänker gå ut och aktivt värva spelare, men de som vill är välkomna.

Lämna en kommentar