ANNONS:
ANNONS:

Peo ska lira med Södra Härene

Vårgårdas tränare Peo Häggström är spelsugen. Men istället för i VIK-tröjan blir det spel i Södra Härenes gröna skjorta i sexan.
– Känns som en bra lösning, säger 41-åringen.

Peo Häggström.
Peo Häggström.

Peo Häggström har gjort några enstaka inhopp på planen under sin tid som tränare i Vårgårda IK. Men nu när laget krigar i toppen av trean och Peo blivit spelsugen har han valt att skriva på för division 6-klubben Södra Härene.

– Jag har haft ett par roliga år på Granhagen tidigare så detta känns jättekul. Det är ju flera spelare i min ålder i Hära, säger Peo, som dock inte vet hur mycket han kommer att hinna vara med.

– Någon dag i veckan kommer jag kunna träna efter våran träning med VIK. Sen ska jag vara med och spela alla matcher som inte krockar med Vårgårdas, för VIK är så klart det laget som går först. Men jag har kikat på spelschemat och som det ser ut kommer jag kunna spela drygt hälften av matcherna i sexan.

Varför spelar du inte med FK istället?

– Jag vill inte stå i vägen för våra yngre spelare och dessutom tycker jag att L-P och Springh ska få sköta det laget utan mig.

Hur är formen då?

– Ganska bra rent fysiskt. Men sen saknas det så klart lite tajming eftersom jag bara tränat fotboll sporadiskt de sista åren. Men sexan känns ändå som en ganska lagom nivå.

Lämna en kommentar