ANNONS:
ANNONS:

Positiva vindar i Spark

Ett av lagen som körde igång matchandet den gångna helgen var BK Spark. Och Martin Wahlström berättar att det blåser positiva vindar i division 6-klubben.

BK Spark

BK Spark har haft det kämpigt med både poängplockandet och uppslutningen de senaste åren. Men nu tycks skutan vara på väg åt rätt håll igen. Det berättar Martin Wahlström, som är både spelare, ordförande och en del av den drivande gruppen runt laget.

– Bland annat har vi fått några hockeygubbar som är sugna på fotboll och vi har egentligen inte tappat någon spelare. Så vi får både en bättre bredd och en högre kvalité i laget. Vi har även goda förhoppningar om att vi ska lösa en tränare ganska snart, där har vi ett par namn på gång, säger Martin, som menar att klubbens tradition varit en starkt bidragande orsak till att den överlevt de tuffa åren.

– Det tycks finnas en grundsjäl i klubben, att den helt enkelt ska finnas.

Spark tränar en gång i veckan fram till seriestart då träningsdosen fördubblas. Helgens årspremiär slutade oavgjort, 2-2 mot Mjörn.

– Intresset och viljan bland spelarna är större än tidigare så nu hoppas jag att vi ska börja vinna lite matcher i år också, säger Martin till sist.

1 svar på ”Positiva vindar i Spark”

Lämna en kommentar