ANNONS:
ANNONS:

Premiär för Tifosipodden

PODD: I dag lanserar vi ett nytt grepp här på lokalfotboll.se/0322. Tillsammans med Tifosi pratar vi lokal fotboll i vad vi kallar Tifosipodden. I premiäravsnittet går vi igenom samtliga lokala serier inför säsongen 2018.

I dag är det en rolig dag på lokalfotboll.se/0322. Tillsammans med företaget Tifosi lanserar vi nu Tifosipodden där vi pratar lokal fotboll. Visionen är att Tifosipodden ska återkomma ungefär en gång i månaden, och vid något tillfälle hoppas vi också ha en gäst med oss.

I det första avsnittet är det jag, Jonas Mökander, som tillsammans med Tifosis grundare Fredrik Olsson sitter och pratar lokal fotboll. Fredrik har spelat i Holmalund och Stora Mellby och har dessutom mycket kontakt med föreningar i sitt arbete som vd på Lundgrens i Gräfsnäs och som grundare av Tifosi.

I premiäravsnittet går vi igenom samtliga lokala serier grundligt och bjuder dessutom på en Tifosilista. Vi önskar er en trevlig lyssning.

Tryck på play i spelaren nedan för att lyssna på första avsnittet av Tifosipodden.

 

4 svar på ”Premiär för Tifosipodden”

  1. Rättelse gällande kvalet upp till Elitettan. Vinnarna av samtliga Division 1 (vilket är 6st i Sverige) möter en annan vinnare i ett dubbelmöte, hemma och borta. Dvs inte en grupp med tre utan bara två i ett dubbelmöte. Vet att kvalet upp till div 1 från div 2 har varit i grupper av tre innan, för några år sedan, vet dock inte hur det ser ut med det nu.

    Svara
  2. Ligger här ute på oljeriggen och har lyssnat på er podd och jag måste säga att den var ruskigt bra, två bra röster med mycket kunskap.
    Grattis och kör på⚽️?

    Svara

Lämna en kommentar