ANNONS:
ANNONS:

Prodér nöjd med intensiv helg

Alingsås FC har lirat två matcher i helgen. Tränare Mikael Prodér var nöjd efter två vinster.
– Två nollor bakåt är bra, så vi är jättenöjda med helgen, säger Prodér.

I går lördag var det storasyster i Västergötland – Lidköpings FK från Elitettan – som stod för motståndet. Då spelade AFC bra och kunde också vinna med matchens enda mål. Matchvinnare blev Olivia Sultan – som med sitt mål visade att hennes comeback kan bli viktig för laget.

– Olivia är sugen, bra tränad och ser riktigt bra ut, så det är skoj. Men det var många som var bra i går, LFK kom med ett bra gäng och det var en bra träningsmatch. Det var också viktigt att vi fick det här kvittot på att vi ligger rätt, säger Prodér.

I dagens match mot Falköpings KIK var det desto mer anfallsspel som gällde för Mikael Prodérs gäng. Visserligen stod det vara 2-0 i paus, men sedan rann det i väg till hela 9-0.

– Truppen är så bra att det kan bli så mot division 2-motstånd. Ändå var det bara ett par stycken som dubblerade så alla har fått match i helgen. Utom Anna Furberg, Anna Scavo och Maja Henriksson som tränar för fullt med väntar på klartecken från sjukgymnasten att gå in i match, säger Mikael Prodér.

Lämna en kommentar