ANNONS:
ANNONS:

Så var det fredag igen

Vi firar in helgen med en ny lista.

Gerdsken – Trollhättan BoIS
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Här tror jag att GBK hittar rätt fullt ut igen. Hemma på Vallen ska det bli tre gulsvarta poäng
Tips: 4-1.

Holmalund – Ekhagen
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Ännu ett bottenlag att möta för HIF. Och den här gången gör man bäst i att vinna för att visa att man inte tänker vara med i kampen runt strecken. Och jag tror man löser tre rödvita poäng.
Tips: 4-2.

Alingsås IF – Åsarp/Trädet
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Högintressant match ut tabellsynpunkt då A/T gått starkt så här långt. AIF behöver vinna för att haka på i kampen om topp två, och hemma på Mjörnvallen tror jag chanserna är goda. Men det krävs en helgjuten insats för att välta skaraborgarna.
Tips: 3-1.

Skoftebyn IF – Vårgårda IK
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Två lag som jagar strax bakom täten och VIK är det lag som mest behöver en trea för att haka på. Men Skofta hemma på Nysätra är inte det lättaste, även om VIK har visat upp en imponerande form på sistone. Segerchans finns givetvis – men kryss blir mitt utgångstips.
Tips: 2-2.

Götene FK – Alingsås KIK
Serie: Division 2 norra.
Kommentar: Kanske det svåraste testet hittills för KIK – och det går nog inte lekande lätt som senast. Men favorit, det ska ändå Alingsåslaget vara.
Tips: 2-4.

Fristad – Annelunds IF
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: Seriefinal där Fristad kopplar ett stadigt grepp om det hela vid seger. Annelund har startat säsongen på ett imponerande vis och tycks ha hittat en stabilitet och en vinnarkänsla. Men här håller jag ändå hemmalaget som knapp favorit.
Tips: 2-1.

Östadkulle – Säven/Hol
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: ÖSK har visat upp en imponerande stabilitet som nykomling och måste nu gälla som favorit här. Visserligen vann Säven/Hol senast, men man tycks ändå inte vara det där topplaget man varit de senaste åren. Ettan blir utgångstipset, även om krysset garderas ganska tidigt på kupongen.
Tips: 3-2.

2 svar på ”Så var det fredag igen”

  • Hej!
   Jag valde bort AFC den här veckan för första gången i år. Men kul att du saknar den matchen, och kanske återkommer AFC nästa vecka.

   // Jonas

   Svara

Lämna en kommentar