ANNONS:
ANNONS:

Så var det måndag igen

Vi kör igång en ny vecka med en Bredsida.

Den senaste veckan har inte varit lika händelserik som vi vant oss vid på senare tid. Holmalund knöt till sig en lokal duo i Christoffer Lesjak och Noah Bernhardsson samt David Fredriksson från Vedum. Den senare är en spelare vi har mött med SMSK och kanske att hans fysik och fina vänsterfot kan räcka högre upp, även om det är stor skillnad på fyran och ett bottenlag i division 6.

…………….

I övrigt bjöd veckan mest på rykten som stannade  vid just rykten. Som att AIF ligger på Gerdskens Erik Gustafsson med näbbar och klor och som att både AIF och VIK jagar målvakten Niklas Eriksson. Eriksson har vaktat kassen i Gauthiod i ett par säsonger nu och gjort det mycket bra så att ta steget ner till trean vore just ett steg tillbaka. Känslan är istället att Eriksson vore värd en chans i divison 1 eller högre.

Men skulle han vända hemåt vore det så klart en grym förstärkning för både VIK och AIF. Alla lag i division 3 med Niklas Eriksson i mål är att ta på allvar när en tabell ska summeras.

…………….

VIK och GBK tycks ha en liten dragkamp om Gabriel Idehen. Anfallaren har varit en offensiv nyckelspelare i VIK de senaste åren men nu ska GBK även vara intresserat av honom. En rutinerad och vass gubbe längst fram skulle nog unga GBK må bra av, men återstår att se om den gubben blir Gabriel Idehen.

…………….

Alingsås IF dam har tappat två tunga offensiva spelare den senaste veckan. Anfallaren Lisa ”Mini” Johansson har presenterats av allsvenska nykomlingen IFK Norrköping. Det var väl hyfsat väntat att Johansson (och kanske några till?) har ögonen på sig från allsvenskt håll, även om det så klart vore ett stort avbräck i jakten på allsvenskt spel på Mjörnvallen. Dessutom har snabba Stina Jensen valt att ansluta till hårdsatsande IF Elfsborg i division 2.

Några förlängningar har också presenterats av AIF, bland annat målvakten Tea Olin. Men känslan är att det är en bit kvar med truppbygget för att årets topplacering ska kunna upprepas.

…………….

Mikael Prodér har tagit över som tränare för FC Trollhättans damlag. Klubben satsar på en klättring genom divisionerna och är truppen ung och hungrig kan Prodér vara rätt namn för ändamålet. Sådana resor har han gjort tidigare.

…………….

Alla fem gästskribenter är klara inför 2023. Skönt att det även i år gick förhållandevis smidigt, och det är en fin kvintett även den här gången. Framåt jul blir det i vanlig ordning presentation av gänget som ska förgylla onsdagarna nästa år.

…………….

I lördags firades att Stora Mellby SK fyllde 65 år. Fick äran att vara konferencier under kvällen och som vanligt är det väldigt roligt att umgås över generationerna på det sätt som nästan bara föreningslivet kan åstadkomma.

…………….

Har gjort två-tre inomhusträningar på senare tid. Blir svårare och svårare för varje år att hänga med småpojkarna, men roligt är det fortfarande.

…………….

Svårt att gå igång fullt ut på fotbolls-VM den här gången. Årstiden och att Sverige inte är med gör givetvis sitt, men det finns ju också en del annat att tycka om evenemanget. Jag hamnar trots allt oftast i soffan framför matchen kl. 20 för att ta del av det hela. Bra matchtider är väl kanske det enda som värdlandet har levererat på rätt sätt under det här mästerskapet.

…………….

Påminner återigen om att sidan behöver annonsörer inför 2023. Just nu är det mycket som hänger i luften så varje överenskommelse är välkommen för att få styr på skutan igen. Vi pratar inga stora pengar utan finns bara viljan från företagslivet hittar vi lösningar som är rimliga för alla parter. Hojta om intresse finns.

Vill man som privatperson visa sitt stöd med en symbolisk summa påminner jag om 0322-kassan. 

Trots att det här stycket får mig att känna mig som Ove Sundberg är det nödvändigt med en del intäkter för att hålla sidan igång utan att få ett minustecken på sista raden.

…………….

Silly season-sidan byggs på allt eftersom. Hojta om vi missat nåt.

…………..

Håller du med om ovanstående? Eller tycker du att den här Bredsidan är en riktig snedspark från min sida? Kommentera gärna nedan.

Lämna en kommentar