ANNONS:
ANNONS:

Så var det måndag igen

Vi kör igång en ny försäsongsvecka.

Nu är de allra flesta lokala lagen igång med försäsongen. Bilder från konstgräsplaner och fyspass har duggat tätt på sociala medier, och som vanligt blir jag mest avundsjuk på Vårgårda IK och övriga lag som tränar i Tångahallen. Det är nåt annat att träna inomhus, även om vädret än så länge varit hyfsat milt och tacksamt för fotbollsträning.

Även SMSK har kört igång med några pass förra veckan. Ingen närvaro från mig ännu och likt de sista åren brottas jag även nu med tankar om huruvida karriären ska vara över eller inte. Trots att det ibland känns som ett svårt och väldigt definitivt beslut är det ibland också väldigt enkelt. Jag tränar ungdomar tre gånger i veckan och håller igång på egen hand och blir jag sugen på egen fotbollsträning är det bara att söka sig ner till SMSK-gänget. Svårare än så behöver man kanske inte göra det?

Positivt är att jag efter förra veckans återbesök nu slipper tänka på sjukhusbesök och provtagning på ett tag. Jag är på väg att återhämta mig efter cellgiftsbehandlingen och alla värden går åt rätt håll – och snart är jag så fysiskt återställd jag kan bli. Cancerfri och nästa kontroll i juni, så just nu känns det bättre än på länge ur den synvinkeln.

…………..

Östadkulle SK har gjort klart med en ny tränare. Det blir Klas Karlsson som utökar sitt uppdrag som fotbollsutvecklare i föreningen till en ny sejour som herrtränare. Blir nog en bra lösning på Lenavallen, även om den ursprungliga planen sannolikt inte var att sätta Karlsson på dubbla roller.

…………..

Gabriel Idehen är i det närmaste avskriven från en fortsättning i Vårgårda IK. Han var ju också lite på gång till Gerdsken, men också den affären ryktas ha gått i stå. Återstår att se om han har gjort sitt i den lokala fotbollen.

…………..

I fredags släpptes en längre text om Vårgårda IK och nye tränaren Johan Rysén. Läs här om man är intresserad och har missat den i helgen.

…………..

Silly season-sidan fyller vi på allt eftersom. Hojta om vi missat nåt.

…………..

I onsdags startade Fredrik Olsson och nu i veckan fortsätter Cathrin Rosén gästskribenternas säsong. Grymt att det är igång igen.

…………..

Södra Härene/Östadkulle tog en fin seger i dursalen division 1 i går kväll. 3-1 hemma mot Vara ger SHIF/ÖSK en fin tredjeplats i tabellen.

I herrarnas division 2 var det flera matcher förra veckan. Vårgårda föll först med hela 16-4 mot Vara innan man slog Deportivo Götene med 5-1 hemma i sporthallen. Alingsås Futsal Club förlorade med klara 7-1 hemma mot Paratodos, och det är just AFC och VIK som slåss i botten av tabellen. Båda har sex poäng men VIK jumbo på sämre målskillnad.

…………..

Elias Bohlin byter BK Spark mot SK Mjörn och ansluter därmed till division 5-krigarna på Bodarnevallen.

…………..

Nu är tiden kommen att börja sälja in matchannonser inför vårens seriepremiären. Bara att hojta om ditt lag vill synas här på sajten inför hemmamatcherna. Som vanligt bokar man hela säsongen för att få bästa pris.

…………..

Håller du med om ovanstående? Eller tycker du att den här Bredsidan är en riktig snedspark från min sida? Kommentera gärna nedan.

Lämna en kommentar