ANNONS:
ANNONS:

SAIK-duo tränar med Främmestad

Andreas Gustavsson har gjort en bra säsong i Sollebrunns AIK. Så pass bra att division 4-laget Främmestad kontaktat honom.
– Jag tränar med dem, men har inte tagit något beslut än, säger 20-åringen.

För den som gillar släktforskning kan berättas att Anderas Gustavsson är son till Lars ”Knach” Andersson som spelade många år i framför allt Gerdsken, men även i Holmalund. ”Adde” är även systerson till lokalfotbollsveteranen Kenneth Gustavsson, men nu är det kanske dags för nästa generation i släkten att ta över fanan på allvar. Andreas tränar nämligen med Främmestad, som föll mot Holmalund i kvalet mot division 3 i höstas.

– Jag har varit där och tränat med dem och det har känts bra. Klart man är sugen på att spela så högt upp som möjligt, säger Andreas, som dock ännu inte tagit något beslut.

– Jag vill testa lite med den nya tränaren i Sollebrunn. Efter det ska jag fundera vidare och diskutera med farsan innan jag bestämmer mig.

Andreas har mest spelat mittback eller central mittfältare i Sollebrunn. Han är stor och stark, har en god teknik och har dessutom bra löd i högerdojan.

Även Sollebrunns lovande 16-åring Axel Skoglund har varit och testat med Främmestad, som för övrigt tränas av Alingsåskillen Magnus Zackrisson. I laget spelar även Johannes Olsson, med Stora Mellby som moderklubb.

Lämna en kommentar