ANNONS:
ANNONS:

Sara tar sats mot Elitettan

För ett år sedan var Sara Svensson ganska tydlig med att tiden inte fanns för spel i Elitettan. Men nu är Holmalunds försvarsklippa beredd att ge det en chans.
– Jag kommer att vara med i Holmalund, så får vi se vad jag hinner helt enkelt, säger 26-åringen.

Silly Season

Sara

Det är framför allt jobbet som eventuellt kan hindra Sara Svensson från den satsning som krävs för spel i Elitettan. Hon är butikschef på Hemtex i både Alingsås och Trollhättan, och jobbar ofta sent på eftermiddargarna.

– Jag är i Trollhättan ett par dagar i veckan och det är framför allt då det blir svårt. Men vi har inte haft individuella samtal inför nästa säsong än och jag vet ju inte hur träningarna kommer att ligga. För min del får de gärna börja sju på kvällen, säger hon med ett skratt.

Rent sportsligt lockas hon dock av att testa på spel i landets näst högsta serie.

– Det hade så klart varit jättekul och jag hoppas att allting löser sig så att vi kan tacka ja till platsen, säger Sara, som redan börjat bygga upp kroppen inför 2016.

– Jag fick ju en bristning i våras och missade nästan tio veckor. Jag har känt att jag missade mycket träning så nu har jag redan börjat träna för att vara förberedd. Sen tränar vi ju en hel del futsal också.

Här kan ni läsa vad Sara Svensson sa om Elitettan för ganska exakt ett år sedan.

Lämna en kommentar