ANNONS:
ANNONS:

Säsongens sista Förstafemman

Med avslutat seriespel ska också den sista Förstafemman presenteras. Nedan ser ni vilka som varit de hetaste spelarna i den lokala fotbollen på senare tid.

11_FF

MÅLVAKT
Anton Näverstedt, Säven/Hol
Kommentar: Han höll nollan i den så viktiga avslutningsmatchen för Säven/Hol, och var enligt rapporterna en av banans bästa spelare. Dessutom kan han inte lastas för 0-6 mot Bergdalen veckan innan då han inte var med den matchen. Har bidragit med stabilitet sedan han kom tillbaka från sin skada.

FÖRSVARARE
Rikard Jakobsson, Annelunds IF
Kommentar: Kom inte till spel i storförlusten mot Skepplanda, men hans närvaro hade kunnat förändra utgången av den matchen. Men Rikard var planens gigant och tvåmålsskytt när Annelund tog tre viktiga poäng mot Gällstad i näst sista omgången. Viktigt att han kan delta i de två kvalmatcherna som återstår.

MITTFÄLTARE
Adam Borhammar Wahlin, Vårgårda IK
Kommentar: VIK:s bäste i derbyt mot Holmalund och följde upp det med en ny bra insats i serieepilogen mot Vara. Den offensivt lagda spelaren har dessutom svarat för tre mål på dessa två matcher. Har vuxit in i säsongen allt mer, och har alla möjligheter att bli ännu bättre 2016.

FORWARD
Antonia Ferm Sandberg, Holmalunds IF
Kommentar: Kanske planbäst när Holmalund säkrade seriesegern i lördags, och gjorde även tre mål i storvinsten mot Skepplanda. Blir så klart oerhört viktig också i det kommande kvalet, både med sin rutin och med sina spetsegenskaper som kan avgöra vilken match som helst.

TRÄNARE
Mikael Prodér, Holmalunds IF
Kommentar: Två seriesegrar på två veckor. Egentligen känns ytterligare kommentar överflödig, men man kan inte nog understryka Prodérs vinnarskalle och förmåga att föra den vidare ut till spelarna på planen.

Håller du med om uttagningen? Eller hur ser din förstafemma ut? Kommentera gärna nedan.

Lämna en kommentar