ANNONS:
ANNONS:

Ser positivt på nästa säsong

Inga spelarförluster  och två starka nyförvärv i Albin Hägg och Andreas Krantz.
– Klart vi ska försöka bli bättre än förra säsongen, säger Säven/Hols tränare Mats Frank.

Säven/Hol överraskade de flesta den gångna säsongen när de nådde en framskjuten placering i femman. Och i nuläget finns det ingenting som tyder på att det blir sämre 2017.

– Det är tidigt att prata målsättning men om vi får ihop allting kan det bli bra. Och det känns ju som vi måste satsa på att bli lite bättre nästa säsong, säger Mats Frank.

Ingen spelare har aviserat att de ska sluta eller byta klubb och dessutom har Albin Hägg och Andreas Krantz anslutit från seriekonkurrenten Vårgårda IK FK.

– Albin är ju Sävenpojk och en av de som vi har pratat med. Men Andreas kom självmant och ville till oss och det känns så klart väldigt kul. Vi har även en del andra krokar ute så vi får se om det kan bli ytterligare någon ny spelare, säger Mats Frank, som också berättar om ett yngre garde.

– Vi kommer flytta upp ett helt gäng med 15-17-åringar som haft ett eget lag i år. Där finns flera bra bollspelare och någon kanske kan vara med och slåss om en plats redan i år, men det känns i första hand väldigt bra för framtiden att de kan vara med och utvecklas på träning och i U-laget, säger Mats Frank.

Med nyförvärven blir det hårt om platserna i startelvan, i synnerhet framåt i banan där bland annat fjolårets succéman Martin Andersson också huserar.

– Nu hoppas jag att vi verkligen kan får en konkurrenssituation där det är tufft om platserna. Och i femman är det ju fria byten så det är bara fördelar med att ha många som är med och fajtas om speltiden.

Lämna en kommentar