ANNONS:
ANNONS:

Sista riktiga vårlistan

Innan sommaruppehållet hinner vi med en sista fredagslista.

IFK Tidaholm – Holmalunds IF
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Jumbon HIF fick en poäng senast och nu bär det av till Tidaholm på nytt, nu för match mot stadens IFK. Alla poäng är välkomna för Mikael Prodér och jag skulle säga att alla som eventuellt kommer med på bussen i kväll får ses som bonuspoäng. Hemmalaget får utgångstipset.
Tips: 3-1.

Vårgårda IK – Trollhättans BoIS
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: BoIS på hemmaplan är en match som helst ska ge tre pinnar om VIK vill hålla distansen nedåt i tabellen. Gästerna krigar för överlevnad i botten och föll senast med 1-0 mot Gerdsken, och jag tror på en ny målsnål match här. Väljer att tippa med hjärtat och tror på VIK.
Tips: 2-0.

Mjörn – Lödöse/Nygård
Serie: Division 5 västra.
Kommentar: Två av seriens alla 13-poängare drabbar samman och därmed är det viktiga poäng som ska fördelas i kampen runt kvalstrecket. Mjörn blandar och ger – så här är det väl dags för en seger igen.
Tips: 4-2.

Tidaholms GoIF – Alingsås IF
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Svår match för AIF – som är behov av en trea efter krysset senast för att täppa till luckan till Skövde. En gedigen insats krävs, plus att chanserna måste sättas dit när de dyker upp. Tror att AIF löser det och vinner.
Tips: 1-3.

Stora Mellby – Sollebrunn
Serie: Division 6 Nossebro.
Kommentar: Sollebrunns sista chans att blanda sig i kampen om topp tre – och gästerna har också revansch att utkräva efter SMSK:s premiärseger i våras. Men Stora Mellby har gått starkt och förtjänar tipset här, och en trea skulle också betyda att laget hakar på i den absoluta toppen.
Tips: 3-1.

Grolanda/Floby – Herrljunga
Serie: Division 5 östra.
Kommentar: Ett HSK i bra form har chansen att klättra förbi Annelund och ta sig upp på övre halvan. Men G/F behöver en seger för att haka på i toppen och jag tror att hemmalaget är strået vassare här och vinner.
Tips: 3-2.

Lämna en kommentar