ANNONS:
ANNONS:

Sollebrunn tog chansen

Sollebrunn tog chansen att haka på i toppen igen. Efter två raka förluster blev det seger med hela 5-1 hemma mot Södra Härene.
– Det var seger eller hjärtinfarkt som fanns på kartan, säger en lättad SAIK-tränare i Fredrik Bengtsson.

Referatet med Jonas

Det är en nöjd Fredrik Bengtsson som berättar om den klara hemmasegern. För han erkänner att det varit jobbigt den senaste veckan.

– Två uddamålsförluster har varit riktigt jobbigt. Har nästan varit beredd att lägga ner allt vad fotboll heter, men nu ska jag försöka sova lite i natt igen. Känns inte som jag gjort det sista veckan.

Första halvlek innehöll mycket kamp med Bengtsson tycker att SAIK borde tagit ledningen redan där. Men efter 0-0 i paus kom utdelningen istället i början av andra halvlek. Kenneth Gustavsson gjorde 1-0 och 3-0 (straff) medan Christoffer Frisk stack emellan med 2-0. Allt inom loppet av nio minuter.

– De kroknade en del samtidigt som vi gjorde en bra prestation. Vi var fokuserade och koncentrerade i 90 minuter och hade inte särskilt många dippar i matchen, säger Bengtsson.

Christoffer  Frisk blev tvåmålsskytt innan Joel Andersson nickade in reduceringen på SHIF. Sedan stängde Sebastian Sannestål butiken med sitt 5-1-mål. Sollebrunn har därmed avslutat sin vårsäsong.

– Vi ville haft en match till men Tomten gick inte med på det utan den spelas i augusti. Men det var skönt att avsluta våren så här, det var antingen seger eller hjärtinfarkt som fanns på kartan, säger Fredrik Bengtsson.

Övriga fredagsmatcher
IFK Falköping – Holmalunds IF 0-0

Tråvad/Larv – Herrljunga SK 4-2
Mål: Fidan Tahiri, Emil Johansson.

Alingsås KIK – Lödöse/Nygård 1-5
Mål: Olivia Wåxberg.

Sparsör – Östadkulle SK 2-2
Mål: Daniel Brorsson, Markus Larsson.

Alingsås IF – Byttorp 4-1
Mål: Henrik Larsvik, Fredrik Wiland, Rickard Hedberg, Jonny Larsson.

Annelund – Örby 2-1
Mål: Tobias Bayard, Andreas Johansson.

Mjörn – Spark 7-0
Mål: Karl Gunnevik 3, Olle Hedlund 2, Joakim Backlund, Jimmie Bäckman Sillianpää.

Sjuntorp – Hemsjö 1-0

Lämna en kommentar