ANNONS:
ANNONS:

Spelare prisades på Fotbollsfesten

På torsdagskvällen gick Fotbollsfesten av stapeln på Restaurang Skåål i Alingsås. Det lokala fotbollsåret summerades och de bästa spelarna fick välförtjänta priser.

Det blev en lyckad första upplaga av Fotbollsfesten när cirka 75 personer letade sig till Skåål för en avslappnad kväll med fotbollssnack och prisutdelning. Kvällen inleddes med mat och sedan följde tre sektioner av med genomgång av de lokala serierna under året.

Priserna som delades ut

Måltjuven – Oliver Östlind, Alingsås City.

Lilla priset herr – Oliver Östlind, Alingsås City.

Lilla priset dam – Rebecka Sultan, Alingsås KIK.

Stora priset herr – Dejan Siranovic, Vårgårda IK.

Stora priset dam – Tove Lorén, Alingsås IF. 

Folkets lirare – Olle Hedlund, SK Mjörn.

Ett av kvällens största applåder fick Mjörn Olle Hedlund när det förkunnades att han blivit Folkets lirare. Av de dryga 1000 rösterna som kom in på de 22 olika kandidaterna gick hela 21,6 procent till Mjörns slitvarg. Övriga på den topplistan var Johan Andersson, Hemsjö, Malin Larsson, Hemsjö och Tobias Nordgren, Holmalund.

Tack från Mökander och Olsson

Vi vill rikta ett stort tack till alla personer som köpte biljett och kom för att sätta en gemensam punkt för fotbollsåret 2023. Kvällen blev precis så som vi hade tänkt oss, avslappnad där vi fotbollsintresserade tog ett glas tillsammans och tjötade lite fotboll.

Nu får vi utvärdera och se om detta går att spinna vidare på och utveckla konceptet inför 2024 och om vi har den tid, kraft och vilja som krävs för att dra runt det hela. Men då är då och nu är nu – och just nu är vi mest glada över att den här Fotbollsfesten blev just en fotbollsfest.

1 svar på ”Spelare prisades på Fotbollsfesten”

Lämna en kommentar