ANNONS:
ANNONS:

Stua nobbade VFK och Norrby

Marco Stua har bestämt sig. Han nobbar både Vänersborgs FK och Norrby IF och spelar kvar i Gerdskens även 2016.

Silly Season

Stua

Marco Stua har i vinter nämnts i samma mening som Vänersborgs FK. Men han tackade nej till det kontraktsförslag han fick från division 2-klubben.

– Det var ett ganska bra förslag men tyvärr kom det lite sent. Hade jag fått det i början av januari hade jag nog spelat i Vänersborg, men nu kändes det inte fair att sluta på jobbet. Jag jobbar som idrottslärare i Alingsås och jag ville inte dra så här långt in i terminen, säger Marco.

De senaste veckorna har han även tränat regelbundet med Norrby IF, men inte heller Boråsklubben lyckades locka över mittfältaren.

– Det har varit lite turbulent den sista tiden. De sa att jag var intressant men de kunde inte lösa det kontraktet jag behövde. Det var inga stora pengar jag begärde utan det var till resor och lite utöver det s¨jag kunde g¨ner lite i arbetstid. Det är ändå division 1 vi pratar om så jag tycker det var konstigt att de inte fick ihop det. I måndags fick jag det beskedet från Norrby, så nu kör jag med Gerdsken. Det var kul med match i går och det kändes bra, säger Marco, som ser fram emot säsongen.

– Vi kör stenhårt i Gerdsken och förhoppningsvis går i upp den här gången. Jag har pratat både med Niklas (Andersson) och Janne (Nilsson) och alla är sugna på att göra en bra säsong. Så det känns helt okej även om det är en annan nivå än Vänersborg och Norrby.

Lämna en kommentar