ANNONS:
ANNONS:

Tätkänning för AFC

Vi kör igång en efterlängtad vecka med en Bredsida.

Så är den första riktiga premiärveckan här. Kommande helg vankas det derby i herrtrean plus ett par ytterligare heta premiärmatcher. Utöver att AFC fortsätter sina äventyr i Elitettan. Härliga tider nu med andra ord.

……………..

För många av lagen från lägre divisioner är det istället träningsmatcher som står på programmet. Visserligen ska även Vårgårda IK klämma in ett genrep inför helgens premiär, men desto fler är träningsmatcherna väntar för oss verkliga amatörer. Exempelvis lirar Frisco mot Stora Mellby i morgon, den 1 juni.

……………..

När det kommer till seriematcher har Alingsås FC tuggat igång på allvar. Klara 4-0 borta mot Bollstanäs var andra raka segern och nu är det bara två poäng upp till en allsvensk plats. Riktigt roligt, och faktum är att efter den slätstrukna premiären har prestationerna varit väldigt bra från AFC:s sida. Ska bli intressant att följa fortsättningen i den serien nu när målskyttet tycks ha lossnat. Nio baljor framåt på de två senaste matcherna.

……………..

För egen del är tajmingen för fotboll inte den bästa just nu när en etapp av husrenovering sammanfaller med matchupptakten. Vi får helt enkelt se vad det kan bli av mina Copa under 2021. Förresten är det årsmodell 2018 på mina fotbollsskor. Att skorna inte slits särskilt hårt är väl enda fördelen med att inte träna så värst flitigt.

……………..

För de lag som vill ha publik på sina hemmamatcher finns det en radda med regler att följa. Det är förbundet som ställer krav på föreningarna, som nu måste leverera smittsäkra miljöer runt matcherna i nystarten.

……………..

I morgon kommer tipset av herrarnas division 3. Fyyyyy fan, vad svårt det var i år.

……………..

Chelsea vann herrarnas Champions League. Men det var inget jag gick igång på nu när den breda lokala fotbollen väntar runt hörnet.

……………..

Håller du med om ovanstående? Eller tycker du att den här Bredsidan är en riktig snedspark från min sida? Kommentera gärna nedan.

Lämna en kommentar