ANNONS:
ANNONS:

Teddys inhopp hjälpte inte HIF

Teddy Lucic bytte in sig själv med dryga kvarten kvar av höstpremiären. Men det hjälpte inte Holmlunds IF – som föll med 2-0 borta mot Lunden/Överås.
– Hade önskat mig lite mer i dag, säger den spelande tränaren.

Referatet med Jonas

Teddy Lucic.
Teddy Lucic.

Det är en något besviken Teddy Lucic som berättar om lördagens bortamatch.

– Vet inte vad jag ska säga, det var varken bra eller dåligt. Det var slätstruket och jag hade hoppats på lite mer i dag, säger han.

Holmalund hade svårt att skapa chanser, och Teddy kan inte erinra sig om något riktigt vass möjlighet.

– Vi hade ett par halvchanser, och kanske att vi fick lite tryck i slutet när vi lyfte långt. Men några heta chanser hade vi inte.

Hemmalagets båda mål kom i andra halvlek, och hade inte varit omöjliga att avstyra enligt Teddy Lucic.

– Vi bjuder på två mål som vanligt. Det första är visserligen ett bra avslut, men läget uppstår när vi ska rensa men gör det rakt in i mitten. Vid andra målet vänder vi ryggen till när en ska skjuta, och då är vi inte med på andrabollen utan deras spelare kan gå igenom. Det ska inte få hända.

Med Dejvid Hasan, Emil Aspång och Amil Durmic på semester och ett antal skador öppnade det upp för en del förändringar i den rödvita truppen. En var att Teddy Lucic fanns med på bänken och hoppade in som släpande forward sista 20 minuterna.

– Jag har tränat lite i veckan och även kört en del själv. Har haft lite ont i en vad men annars känns det bra.

Var det tillfälligt, eller ska du vara med i höst?

– Det vet jag inte. Den här matchen var det ont om folk, men hur det blir framöver får vi se. Jag har inte tänkt på det än.

Lämna en kommentar