ANNONS:
ANNONS:

Tidig sorti för Holmalund

DM-äventyret fick ett tidigt slut för Holmalunds damer. Efter de två första gruppspelsmatcherna stod det klart att det inte skulle bli något vidare avancemang. 

Holmalund inledde mot Lidköpings FK där man förlorade med 4-3.

– Det är svårt att möta ett lag som spelar utomhusfotboll inomhus, säger Michael Rosén, som vidare berättar att man inte riktigt kom igång den första matchen.

Den andra gruppspelsmatchen mot Hörnebo SK blev direkt avgörande och när man förlorade även den stod de klart att något vidare spel i DM inte var möjligt. Rosén var inte nöjd med insatsen i matchen och menar att det kan ha varit en av de sämsta matcherna hans lag spelat.

Det för dagen svartklädda Holmalund gjorde trots allt fler mål framåt än bakåt i gruppspelet och visade i den sista matchen att man besitter fina kvaliteter gällande futsal.  Om matchen mot Hörnebo var den sämsta så var matchen mot Mariestad den direkta motsatsen.

– Matchen mot Mariestad är nog den bästa futsalmatch vi spelat någonsin, säger Rosén som själv räknade till 17-3 i målchanser.

Matchen slutade 6-2 till Holmalunds och man tar med sig den sista matchen och lägger de andra till historien när man nu har matchledigt resten av året.

 

Lämna en kommentar