ANNONS:
ANNONS:

Tre namn har ryckt i toppen

Tre målskyttar sticker ut hittills under 2019. Det är också de tre som utgör topptrion när vi nu gör en första avstämning i Måltjuven. Allra flest poäng har Aloingsås FC:s Lisa ”Mini” Johansson.

Måltjuven är tävlingen där vi korar traktens bästa målskytt med hjälp av ett handikappsystem. Den inledande texten där poängsystemet förklaras närmare hittar du här.

Här nedan ser du vad ett mål i respektive division är värt i poäng.

Division 1 dam = Antal mål x 0,9
Division 2 herr = Antal mål x 0,9
Division 3 herr = Antal mål x 0,8
Division 3 dam = Antal mål x 0,6
Division 5 herr = Antal mål x 0,6

Division 4 dam = Antal mål x 0,5
Division 6 herr = Antal mål x 0,5

Som ni ser är det jämt i toppen bland de tre spelare som inlett 2019 målgladast. Bakom ledaren Lisa Johansson jagar Christoffer Krabbe och André Nilsson, men eftersom säsongen är ung är detta som ni förstår långt ifrån klart.

AKTUELL STÄLLNING

7,2 poäng: Lisa ”Mini” Johansson, Alingsås FC.

6,6 poäng: Christoffer Krabbe, Säven/Hol.

5,6 poäng: André Nilsson, Holmalunds IF.

3,0 poäng: Gabriel Holmén, Annelunds IF.

Klicka här för att se aktuell skytteliga.

I den andra delen av tävlingen gällde det för er läsare att inför säsongen gissa vem som skulle bli årets Måltjuv. Där är det nu flera med och hugger om vinsten eftersom hela elva personer har gissat på Lisa Johansson som vinnare. I nuläget är det alltså lotten som får avgöra vem av David Olsson, Anton Näverstedt, Fredrik Fast, Bailey McDonough, Emil Fallqvist, Fredrik Olsson, Fredrik Svensson, Henrik Järåsen, Gustav Carlsson, Jenny Holm och Cecilia Jonsson som tar hem det priset. Vinnaren i gissningstävlingen får ett presentkort från Skosalongen i Alingsås medan vinnaren av Måltjuven får en guldsko från Lundgrens i Gräfsnäs.

Lämna en kommentar