ANNONS:
ANNONS:

Trendbrott för VIK FK

Så kom den då. Vårgårda IK FK:s första seger i femman.
– Det här var riktigt efterlängtat, säger tränare Niclas Springh efter klara 4-1 mot Rångedala
.

Referatet med Jonas

VIK FK fick en mardrömsstart när Rångedalas Michael Turbo Andersson rann igenom och revs ner av William Svensson. Rött kort till Svensson och 0-1 på straff redan efter tio minuter.

– SOm tur var fick vi en bra period efter utvisningen och kom tillbaka in i matchen snabbt. Så vi började aldrig hänga med huvudena, säger Springh.

Samuel Tedika kvitterade efter en halvtimma och just före paus ordnade Peter Andersson 2-1. I andra akten förmådde Rångedala aldrig skapa något tryck mot hemmalaget utan VIK FK kunde försvara sig ganska enkelt och dessutom dryga ut ledningen till 4-1 efter mål av Andreas Krantz och Lars-Petter Björk.

– Turbo gick sönder och spelade inte på hela andra halvlek. Han var ganska giftig i första så de hade svårt att skapa något i andra. Dessutom var Peno grym längst bak och tog bort alla inlägg de lyfte in mot oss, säger Niclas Spring, som av förklarliga skäl var glad som en speleman.

– Det här var riktigt roligt och efterlängtat. Vi har spelat ganska bra de sista fyra matcherna också så vi var värda det här.

ÖVRIGA TORSDAGSMATCHER
Annelunds IF – Grolanda IF 2-1
Mål: Robert Holmén, Gabriel Holmén.

Hössna/Timmele – FC Alingsås 2-2
Mål: Moteba Mohamed, Amil Durmic.

Vänersborgs IF – Frisco 1-9 
Mål: Hanna Svärd 2, Elena Pettersson 2, Maja Hansson, Annelie Carli, Louise Berggren, Hanna Branmark, Katti Ölvebo.

Lämna en kommentar