ANNONS:
ANNONS:

Tung duo lämnar – Stenseke mot comeback

Holmalund har gjort klart med några spelare på senare tid. Men nu står det klart att både Felix Martinsson och Daniel Svensson väljer att trappa ner.
– De har aviserat att sluta, säger assisterande tränare Anton Stenseke, som dock har för avsikt att väcka sin egen spelarkarriär till liv igen.

Anton Stenseke har inte spelat någon fotboll under 2018 på grund av sitt mångåriga problem med blödarsjuka. Men nu är det aktuellt med att återigen testa att dra på sig matchtröjan för den numera assisterande tränaren.

– Klart man är sugen även om jag fortfarande har samma problem. Men vi får se hur det går, kanske kan jag ha en annan roll på planen än tidigare, säger Anton.

På minuskontot i Holmalunds trupp står den tunga duon Daniel Svensson och Felix Martinsson. De har tillhört nyckelspelarna i år, men har nu aviserat att de inte fortsätter spela.

– Så är det. Men vi håller kontakten med båda två ifall suget efter fotboll skulle komma tillbaka, säger Anton Stenseke.

…………………

Alingsås FC fortsätter att värva. På tisdagen uppgav Alingsås Tidning att division 1-klubben värvat målvakten Amanda Nordgren från Lidköpings FK.

…………………

Säven/Hols duktige mittback Emil Karlsson kan gå mot en comeback. Efter stora och långdragna problem med knäet finns nu möjlighet att han är med och konkurrerar på planen under 2019. Det blir som ett nyförvärv för Per Krantz och Säven/Hol.

Lämna en kommentar