ANNONS:
ANNONS:

Uppgifter: Jocke Andersson till VIK

Vårgårda IK har kallat till presskonferens på måndag. Där förväntas Herrljungakillen Joakim Andersson presenteras som ny assisterande tränare i VIK.
– Jag vill inte kommentera något innan presskonferensen, hälsar klubbens sportchef Peo Häggström. 

Jocke Andersson (även känd som Jocke Kanon) gjorde sig först känd som spelare i Herrljunga SK och sedan som assisterande tränare till Stefan Strind i både Annelund och IK Gauthiod.

Men han har även varit huvudansvarig tränare för bland annat Vara SK, Tråvad/Larv och nu senast Grolanda. Men nu har vi uppgifter på att han bryter med Grolanda mitt i säsong för att istället bli assisterande tränare till Tobias Edenvik i Vårgårda IK.

– Vi håller presskonferens på måndag och kommer presentera nyförvärv på både spelar- och ledarsidan. Jag vill inte kommentera något innan presskonferensen, hälsar Peo Häggström.

Det betyder sannolikt också att Diyar Faraj lämnar VIK. Han anslöt först som assisterande tränare till Tomas Östlund innan han fick huvudansvaret några veckor innan Tobias Edenvik tog över efter Östlund när denne tvingades lämna klubben just innan seriestart i våras.

Vi har utan framgång sökt Joakim Andersson för en kommentar.

Lämna en kommentar