ANNONS:
ANNONS:

”Valle” på glid till Sävedalen

Valentino Trumstedt kan vara förlorad för Gerdskens BK. 20-åringen har skrivit på för Sävedalens IF – men Gerdskens BK väntar på vidare kontakt från division 2-klubben.

Valentino Trumstedt vände hem till Gerdskenvallen inför förra säsongen från en sejour i Gais:s organisation. Nu kan han vara förlorad för GBK på nytt så division 2-laget Sävedalen visat intresse för mittfältaren.

— Jag skrev på för Sävedalen häromdagen, skriver Valentino i ett meddelande.

Men Joakin Nogander i GBK:s sportgrupp har inte hört något konkret om detta från Sävedalens IF.

— Jag har inte hört ett ljud från Sävedalen sedan innan jul när de ringde och sa att de ville titta på ”Valle”. Men att han har skrivit på var mer än jag visste och jag godkänner ingen övergång innan jag har får en återkoppling från Sävedalen, säger Nogander, som dock inte pratat med Valentino själv alldeles nyligen.

— Jag har hört från andra att han aviserat att han ville gå till Sävedalen. Jag har sökt honom och talat in meddelande men vi har inte fått tag i varandra. Så vi får se vad som händer.

Om Valentino försvinner tappar Gerdsken ännu en spelare från fjolårets startelva. Sedan tidigare har namn som Gustav Blomgren, Gustav Johansson, Erik Gustafsson, Vilmer Tyrén och Marcus Andersson lämnat för andra klubbar.

— Vi tror på de unga killarna vi har i truppen och har inga intentioner om att stoppa spelare som inte vill vara med i föreningen, säger Joakim Nogander.

Lämna en kommentar