ANNONS:
ANNONS:

Vårens klickmagneter

Vilka inlägg har egentligen lockat till flest läsare? Här listar vi de texter som fått flest klick på sig under våren.

Många inlägg har det blivit sedan klockan slog tolv och vi gick in på 2017. Men vilka har egentligen varit de mest intressanta? Ska man sammanfatta i stora drag kan man slå fast att gästskribenterna svarat för tre av de sex mest klickade texterna, vilket är ett kvitto på att olika skribenter drar till sig fler läsare. Den enskilda matchen som lästs av flest är derbyt mellan Gerdsken och Holmalund som GBK vann med 2-1 Det silly season-inlägg som lockade mest (på denna sidan nyår) var när Peter Elmander dök upp i GBK.

Min personliga krönika Bredsidan har en hög lägstanivå och lockar alltid mycket läsare, men når inte upp till de där riktiga topparna som enskilda inlägg kan göra.

Nedan ser ni de sex mest klickade inläggen under våren. Noteras ska att vi inte räknat med fasta sidor såsom skytteliga och tabeller i sammanställningen. Klicka på rubriken för att läsa respektive text.

6 – Vad ska vi göra för att höja kvalitén
André Nilssons resonerande text om kvalitén på Alingsåsfotbollen väckte ett stort intresse bland er läsare.

5 – Vi får aldrig glömma att fotboll är en lagsport
Maja Hanssons allra första gästinlägg som handlade om ”laget före jaget” drev till sig mycket trafik.

4 – Så tycker spelarna om sammanslagning
I en serie texter skrev vi om den eventuella sammanslagningen mellan Gerdsken och Alingsås IF. Enkäten med 15 spelarröster blev den mest populära i serien.

3 – Jesper Persson hittade tillbaka till SAIK
Den långa intervjun med Jesper Persson som kämpat sig tillbaka till fotbollen igen efter olyckan som gjorde honom förlamad lockade till mycket läsning.

2 – Vi minns tillbaka på nummer 11
Gabor Hackers gästinlägg om Samir Terzic som tragisk gick bort i en arbetsplatsolycka fick stor spridning. I antalet klick räknat det näst mest populära inlägget under våren.

1 – Fullt ös i Sparbanken Cup
I januari storsatsade vi på bevakningen av Sparbanken Cup i Vårgårda. Det visade sig vara populärt då det lockade hela 1822 sidvisningar.

Vilket inslag tycker du är bäst på lokalfotboll.se/0322? Kommentera gärna nedan.

Lämna en kommentar