ANNONS:
ANNONS:

Vårens klickmagneter

Det har skrivits många inlägg här på sidan under vårsäsongen. Här listar vi dem som lockat till flest klick, och därmed också till mest läsning kan man anta.

Semesterlistan

6 – Rubendahl om ungdomsfotboll
Klas Rubendahl är en av årets fem gästskribenter. Alla har lockat till mycket läsning, men det enskilda gästinlägget som genererat flest klick är Klas Rubendahls resonerande text om hur barn och ungdomar utvecklas bäst. Här kan ni läsa den igen eller för första gången om ni missat den tidigare.

5 – Annelund mot Herrljunga
På ett sätt roligt att ett derby i division 5 var den vårmatch som lockade till allra flest klick. Det bevisar att det finns ett stort intresse för matcher även på lägre nivå och inte bara för de största lagen i trakten. Här kan ni återuppleva derbyt på Mörlanda Sportcenter.

4 – Små vs stora mål
I januari rapporterade vi om att Hols IF hade problem med att få tillstånd för att spela med stora mål i Sparbanken Cup. Först skulle det bli små mål, men sedan ändrades det till stora. Den historien söktes upp av många nyfikna läsare, och ni kan läsa den här.

3 – Kjellströms avhopp
Andreas Kjellström hoppade av som tränare för FC Alingsås. Då gjorde vi en intervju med klubbens ordförande och spelare Ibis Ramadanovic. Den texten lästes många gånger här på sidan, och ni kan göra det här om ni missat den tidigare.

2 – Julin tar över efter Prodér
Dagen efter att Mikael Prodér fick sparken skrev vi om att det blir Jessica Julin som tar över. Det lockade till mycket läsning. Här läser ni texten.

1 – Prodér får sparken
En torsdagkväll kom beskedet att Mikael Prodér sparkas från Holmlunds IF. Den texten har klickats i särklass flest gånger under vårsäsongen. Här läser ni nyheten.

Fotnot:
Topplistan avser enbart de inlägg som skrivits under våren och inte de fasta sidorna som exempelvis skytteligan.

Lämna en kommentar