ANNONS:
ANNONS:

VÅRENS MEST NEGATIVA

Dags för nästa del i Semesterlistan. I dag med det mest negativa som hänt i den lokala fotbollen. Vilka lag har levererat minst efter de förutsättningar det har? Vi bjuder på våran lista här.

Semesterlistan

4 – Södra Härene
Okej, utgångsläget var tufft. Nykomling i trean och systrarna Edrud till Holmalund. Men det fanns ändå en tro på att laget var moget för division 3 och att de skulle klara att anpassa sig. Men under våren har det inte räckt hela vägen fram och SHIF är jumbo över sommaren. Men tjejerna är unga och det kan hända mycket på några månader, så än finns chansen att kravla sig över strecket.

3 – Herrljunga SK
Inledningen på serien var så bra som många trodde att årets upplaga av HSK var. Men sen hände någonting. Anfallsspelet och målskyttet gick på kryckor och fem raka nederlag gör att chansen till en framskjuten placering känns avlägsen.

2 – Annelunds IF
Har krigat i botten i stort sett hela våren och hade en svit på hela nio raka förluster. Konstigt nog är det inte särskilt långt upp till säker mark, och chansen till överlevnad finns så klart fortfarande. Trots poäng i de tre sista matcherna har våren ändå varit en missräkning.

1 – Östadkulle SK
Efter premiärsegern har ÖSK inte lyckats vinna en enda match. Laget är fastgjutet i botten av tabellen och det kan bli en lång och jobbig höst på Lenavallen. Visst var laget tippat på undre halvan, men några fler poäng borde kunnat ticka in.

Lämna en kommentar