ANNONS:
ANNONS:

VÅRENS MEST POSITIVA

Nästa ämne i Semesterlistan är vårens mest positiva. Jag har där plockat ut de lag som gjort det bäst utifrån sina förutsättningar och förväntningar.

Semesterlistan

5 – Östadkulle SK
Redan första året i seriespel har Östadkulles damer tagit för sig rejält.Trots att det finns en del rutin i laget är det imponerande att de fått ihop helheten till något som tycks fungera över tid. Känslan är att gänget, med Martin Lindstrand i spetsen, hittat helt rätt nivå mellan lek och allvar.

4 – Alingsås IF
Kan vara lurigt att komma uppifrån och tappa några spelare, men AIF har verkligen tagit tag i årets division 4. Efter mardrömsstarten har laget spelat upp sig markant och visat att de kommer att vara med och slåss om topp tre säsongen ut. Inte heller en del skadebekymmer har stört poängskörden nämnvärt, även om våravslutningen var en liten missräkning.

3 – Vårgårda IK
Visst, Peo Häggströms gäng nämndes som ett potentiellt topplag och känslan var att laget var redo för nästa steg. Men därifrån till att verkligen bita sig fast i toppen är det inte alltid lätt att ta sig, men det har VIK gjort med den äran. Bredden i truppen är påtaglig – även om den naggats i kanten något – och att ligga tvåa inför hösten är riktigt bra gjort.

2 – Holmalunds IF
Serieledning med sex poäng efter våren är oerhört starka papper. Framgången är extra imponerande med tanke på hus säsongen sett ut. Ett par spelaravhopp under resans gång, pisk i seriepremiären och dessutom en förändring på tränarsidan. Men laget har verkligen hållit ihop, vilket har bäddat för en riktigt spännande höst.

1 – Gerdskens BK
Tio raka segrar och fortfarande obesegrat. Egentligen behöver man inte säga mer än så för att motivera den här förstaplatsen. Försvarsspelet har höjts ett par nivåer från föregående år, och nu kan så klart ingenting stoppa GBK. Det blir division 3 2016.

Lämna en kommentar