ANNONS:
ANNONS:

Vårens sista lista

För sista gången innan sommaruppehållet har vi tagit ut Helgens Hetaste. Den här gången fick vi ihop hela sju intressanta matcher.

Holmalund – Hestrafors
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Tvåan mot fyran i tabellen där vinnaren hakar på serieledaren Gerdsken. HIF tycka ha hittar formen på sistone och gjorde ett homogent intryck i derbyt förra veckan. Hestrafors föll överraskande mot Habo och även om Niklas Anderssons gäng lär vara revanschsuget får HIF mitt tips här.
Tips: 3-2.

Annelund – Hössna/Timmele
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: En klassisk sexpoängmatch där en förlust skulle kunna vara förödande för Annelund. Seger betyder att man tar klivet upp till kvalplats medan ett nederlag skulle betyde sex poäng upp till strecket inför hösten. 1-1 borta mot Vedum senast var ett fall framåt och jag tror att Annelund fixar det här.
Tips: 4-2.

Säven/Hol – Herrljunga
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: Herrljunga behöver en seger här för att inte halka efter. Men likväl måste Säven/Hol ha tre poäng för att smyga med toppduon Ardala och Brämhult. Martin Anderssons tre mål senast kan betyda att han kommit igång och då får HSK:s försvar se upp. Herrljunga stod upp bra mot Ardala senast men orkade inte hela vägen in. Svårtippat, men Säven/Hol är favorit i min bok.
Tips: 5-2.

Sollebrunn – Trolhättans FK
Serie: Division 5 västra.
Kommentar: Mångåriga SAIK-tränaren Fredrik Bengtsson basar numera över TFK. Det sätter extra krydda till det här mötet, där TFK behöver vinna för att haka på i racet om topp två. Sollebrunn gjorde en bra insats senast mot Edet och är även i stort poängbehov strax ovanför det nedre kvalstrecket. Ruskigt svårtippad match, men klarar SAIK en poäng vore det ett bra resultat.
Tips: 2-2.

IFK Kalmar – Holmalund
Serie: Elitettan.
Kommentar: En lång bussresa väntar Holmalund i morgon. Och jag tror tyvärr att det blir utan poäng med sig på hemresan då Kalmar är erkänt hemmastarkt och dessutom ligger tvåa, och just nu på allsvensk plats. HIF spelade visserligen bra mot AIK senast, men det här tror jag blir för tufft.
Tips: 3-1.

Mjörn – Tråvad/Larv
Serie: Division 6 Vara.
Kommentar: En viktig match i slaget om andraplatsen bakom Östadkulle. Tråvad/Larv vann senast mot Spark och skyttekungen Jacob Nilsson har gjort fantastiska 27 mål på nio matcher. Men Mjörns defensiv har varit bra och hemma på Bodarnevallen är man starka. Detta blir tufft, men jag drar till med ett kryss.
Tips: 2-2.

Sjömarken – Frisco
Serie: Division 2 norra.
Kommentar: Här måste Frisco vinna om drömmen om serieseger ska leva vidare. Men Sjömarken har gjort rent hus med tolv raka segrar och dessutom har Friscomaskinen hackat något på sistone. Så tipset går till hemmalaget.
Tips: 4-2.

1 svar på ”Vårens sista lista”

Lämna en kommentar