ANNONS:
ANNONS:

Vi avslöjar femte gästskribenten

För första gången har vi en gästskribent från Östadkulle SK. Detta när vi välkomnar Jesper Lindberg till sajten under 2021.

Behövde du fundera mycket innan du tackade ja till att vara gästskribent?
– En tankeställare var det, det måste jag säga. Men när jag fick reda på upplägget och hur texterna skulle struktureras, var det ett ganska enkelt beslut att fatta. Det ska bli en otroligt rolig att vara med.

Hur stor skrivvana har du sedan tidigare? 
– Pluggar för tillfället till ämneslärare i Göteborg och några texter har man avverkat än så länge. Så skrivdelen är jag inte orolig för, det svåra kommer vara att hitta rätt ämne.

Läser du vad som skrivs om dig och din klubb/matcher här på sidan och i andra medier?
– Läser det mesta som kommer upp om Östadkulle. Men det är även kul läsa om de andra lokala lagen och hur det går för dem.

Har du några ämnen som du redan nu vet att du kommer skriva om under året?
– Det svåra för mig är att komma på vad man ska skriva om eftersom det finns så fantastiskt mycket. Men någon text om ÖSK kommer det bli. Sen har vi även Östadkulles enda Champions League-spelare som jag kanske vill uppmärksamma lite extra. Jag gissar att det kommer bli en stor variation i mina texter. Eller så blir det tvärtom, vi får se hur det går (skratt).

FAKTA JESPER LINDBERG
Födelseår: 2000.
Familj: Mamma Cilla och min bror Melvin.
Bor: Bergstena med familjen.
Klubbar i karriären: Östadkulle SK.
Lokal favoritklubb: Östadkulle SK.
Nuvarande roll i den lokala fotbollen: Spelare i seniortruppen, även med i en utvecklingsgrupp som jobbar för att göra Lenavallen till en mötesplats för hela Östadkulle.

Lämna en kommentar