ANNONS:
ANNONS:

Vi firar in helgen med en lista

Ny helg betyder ofta en go helglista. Så även den här fredagen.

Alingsås IF – Ahlafors IF
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Ahlafors toppar serien men AIF kommer från en bra insats mot Skoftebyn. Poängchans finns för hemmalaget, även om gästerna får gälla som knapp förhandsfavorit.
Tips: 1-2.

Gerdskens BK – Tidaholms GoIF
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Efter torsk senast tror jag GBK är revanschsuget här och Tidaholm hemma på G-vallen ska vara överkomligt. Tror på gulsvart seger.
Tips: 3-1.

Frisco – Gauthiod
Serie: Division 1 norra.
Kommentar: En tuff match mot ett stabilt Gauthiod. Men vid fullträff i prestation kan det bli hemmaseger, även om jag tror gästerna säljer sig ganska dyrt.
Tips: 1-1.

Vårgårda IK – Sävedalens IF
Serie: Division 2 norra.
Kommentar: Sävedalen har tappat lite på topplagen medan VIK jagar första segern på några veckor. Tror att detta kan vara ett bra läge för ett trendbrott, men då krävs det att man hittar tillbaka till det framgångsrika försvarsspelet från maj månad.
Tips: 3-1.

Sollebrunn – Lödöse/Nygård
Serie: Division 6 Trollhättan.
Kommentar: Nyckelmatch där segraren hakar på SMSK i toppen. SAIK behöver upp i något som liknar högstanivå här för att vinna, men jag tror att de få nöja sig med en pinne.
Tips: 2-2.

Östadkulle – SAIK/SMSK
Serie: Division 3 södra.
Kommentar: Prestigefyllt derby där SAIK/SMSK har revansch att utkräva efter vårens premiärförlust. Tror på en mycket jämn och tajt match som kan sluta hur som helst.
Tips: 3-3.

Herrljunga SK – Säven/Hol
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: Nytt derby för HSK som torskade mot VIK FK i onsdags. Här tror jag helt enkelt inte att man räcker till mot ett tyngre och vassare motstånd, utan det blir seger för division 4-jagande Säven/Hol.
Tips: 1-5.

Lämna en kommentar