ANNONS:
ANNONS:

Vi kör en ny fredagslista

Några av helgens lokala matcher tippar vi nedan.

IFK Hjo – Vårgårda IK
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Efter förlusten mot Skoftebyn gäller det att studsa tillbaka i prestation för VIK. Hjo är ett lämpligt motstånd för det och kommer de offensiva herrarna igång ska det kunna bli några baljor här.
Tips: 1-4.

Åsarp/Trädet – Holmalund
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: HIF kommer från en storseger på hemmaplan medan Å/T torskade på Mjörnvallen senast. En tuff match för Holmalund, och jag tippar att hemmalaget till slut maler ner Mikael Öhmans gäng.
Tips: 3-1.

Alingsås FC – Jitex
Serie: Elitettan.
Kommentar: Grannderby mellan två lag som ligger intill varandra i tabellen. Ska bli spännande att se om AFC den här gången kan följa upp en bra prestation med ännu en, vilket laget ibland haft svårigheter med. Men jag är positiv här, så tipset blir en etta.
Tips: 2-0.

Frisco – Falköpings KIK
Serie: Division 2 norra.
Kommentar: Ännu ett på pappret beskedligt motstånd väntar Frisco – och precis allt talar för femte raka segern.
Tips: 3-0.

Alingsås KIK – Skulltorp
Serie: Division 2 norra.
Kommentar: Mycket intressant seriefinal mellan två hittills obesegrade lag. Självklart svårtippat, men jag tror på en jämn och tät match som inte blir något målkalas. Men till slut tror jag KIK är det starkare laget.
Tips: 2-1.

Södra Härene – Borgstena
Serie: Division 6 Alingsås.
Kommentar: Tre kryss och en förlust har det blivit för Södra Härene hittills. Här behövs med andra ord en trea för att få lite sving i tabellen, och Borgstena på hemmaplan är ett ypperligt tillfälle att ta årets första seger.
Tips: 4-2.

Hemsjö – Brämhult
Serie: Division 6 Alingsås.
Kommentar: Hemsjö har inte råd med särskilt många fler poängtapp för att sluta topp två. Därför är detta en nyckelomgång där det krävs seger mot Brämhult samtidigt som Sjövik och Dardania spelar seriefinal. Jag tror att HIF gör sitt för att närma sig tätduon.
Tips: 3-1.

Svenljunga – Sollebrunn/Långared
Serie: Division 3 västra.
Kommentar: Jumbon från Bjärke jagar poäng mot ett Svenljunga som parkerar strax ovanför i tabellen. Med andra ord finns det möjlighet att studsa rätt för Sollebrunn/Långared om energin och skärpan är den rätta. Jag tror på ett trendbrott i form av en poäng.
Tips: 2-2.

Lämna en kommentar