ANNONS:
ANNONS:

Vi kör en ny fredagslista

Vi firar in helgen med att tippa några heta matcher.

Eskilstuna United – Alingsås IF
Serie: Elitettan.
Kommentar: Eskilstuna är ett av lagen som är med i getingboet strax bakom täten där AIF huserar i ensamt majestät. Storsegern i seriefinalen senast bör ha gett än mer energi och känslan är att AIF vinner här också om de kommer upp sin normala nivå. Så nu sätts jämnheten och förmågan att ladda om på prov, och jag väljer att tro på Grönvitt igen.
Tips: 1-3.

Alingsås KIK – Qviding
Serie: Division 2 nordvästra.
Kommentar: Qviding är med och hugger i toppen och är i mina ögon klar favorit på Noltorpsvallen. KIK har läckt bakåt och det är nog inte den här matchen som kan eller ska vinnas i kampen för nytt kontrakt.
Tips: 1-4.

Sil – Holmalund
Serie: Division 4 västra.
Kommentar: Holmalund fick inte till det hemma mot Sjuntorp utan inkasserade andra raka förlusten. Här behöver de röda studsa tillbaka för att inte tappa ännu mer mark i tabellen. Halvlurig bortamatch men Sil torskade också i veckan och jag ger tipset till Holmalund.
Tips: 1-3.

Falköpings FK – Alingsås City
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: Toppmöte mellan ettan och trean i tabellen och City halkar lite efter i händelse av förlust. Hampus Nilssons gäng behöver nog höja sig lite nu igen efter en något svajigare period resultatmässigt. Kanske att FFK är knapp favorit i mina ögon, men jag drar till med ett kryss.
Tips: 2-2.

Frisco – Edsvära/Norra Vånga
Serie: Division 6 Vara.
Kommentar: ENV tycks vara laget att slå om man vill vara med i toppen av Varasexan. Frisco började starkt men har nu gått lite sämre ett par veckor och blir det förlust här drar ENV ifrån rejält som då obesegrad serieledare. Har Frisco med alla stöttepelare och får till en bra prestation är det svårslaget hemma på Katebovallen, men jag tror ändå att gästerna drar det längsta strået.
Tips: 0-2.

Hemsjö – Hedared
Serie: Division 6 Borås.
Kommentar: Ett segerlöst Hemsjö tar emot Hedared på Byvallen. Ett överkomligt motstånd och jag tror HIF tar chansen att ta sig in på allvar i årets tabell.
Tips: 4-2.

Lämna en kommentar