ANNONS:
ANNONS:

Vi kör en ny lista

Ett gäng lokala matcher tippas den här fredagen.

Vårgårda IK – Tidaholms GoIF
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Två lag som gått lite knackigt poängmässigt och för VIK:s del handlar det främst om att få ordning på försvarsspelet. En tredje raka förlust skulle vara tungt och hemma på Tånga finns det så klart god poängchans. Med Tidaholm är ett stabilt lag och jag tror på en jämn och tät match.
Tips: 2-2.

Hemsjö IF – Vårgårda IK
Serie: Division 4 mellersta.
Kommentar: Högintressant derby där nystartade VIK får mäta sin krafter med förmodade topplaget Hemsjö. VIK har imponerat i de få träningsmatcherna och är på intet sätt slaget på förhand. Tror på en tät historia, men kanske att hemmafördelen blir avgörande.
Tips: 3-2.

Skoftebyns IF – Alingsås IF
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: AIF kommer till matchen efter en derbyseger och en derbyförlust i upptakten. Skoftebyn å sin sida har en poäng på två matcher och jagar givetvis en trea här. Tror detta kan vara lite av en vägskälsmatch för grönvitt, vid seger kan Klingbergs gäng vara ett lag jag underskattat i förhandstipset så det ska bli mycket intressant att se hur det går. Håller defensiven någorlunda tätt finns det heta målskyttar framåt som kan lösa poäng här, och jag drar till med ett kryss.
Tips: 2-2.

Alingsås FC – Älvsjö AIK
Serie: Elitettan.
Kommentar: Efter torsdagens kryss mot Jitex gäller det för AFC att ladda om snabbt. Älvsjö har tagit sina poäng under våren och årets första fölust kom nu senast, i den nionde omgången. Känns vidöppet, men jag tror AFC behöver höja sig från Jitexmatchen för att avgå med segern.
Tips: 2-1.

IFK Värsås – Alingsås KIK
Serie: Division 2 norra.
Kommentar: Lite lurig bortapremiär för Alingsås KIK, men jag håller ändå alingsåsarna som favoriter här. Görs jobbet till hundra procent så bör chanserna dyka upp framåt, och med hyfsad effektivitet ska det då bli en trepoängare.
Tips: 1-3.

Sollebrunn/Långared – Brämhult
Serie: Division 3 västra.
Kommentar: Förmodat mittenmöte där viktiga poäng står på spel. Bjärkelaget brukar ofta starta säsongen bra och jag tror därför på hemmaseger här, även om det kommer att bli tufft.
Tips: 4-3.

Lämna en kommentar