ANNONS:
ANNONS:

Vi kör en ny lista

Även den här fredagen krystar vi ur oss några tips inför helgens matcher.

Frisco – Mariestad BoIS FF
Serie: Division 2 norra.
Kommentar: Kanske något tuffare motstånd för Frisco här än tidigare. Men jag tror ändå att det ganska komfortabelt ska bli tre nya poäng och tredje raka segern.
Tips: 4-1.

Alingsås KIK – Mariedal
Serie: Division 2 norra.
Kommentar: Har nollpoängaren Mariedal något att hämta i Alingsås? Svaret är sannolikt nej, det här vinner KIK.
Tips: 3-0.

Säven/Hol – Tomtens IF
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: Två nollpoängare drabbar samman och det förstärker givetvis vikten av den här matchen. Säven/Hol har en hel del rutin i laget men behöver få upp energin och farten ett par snäpp för att ta sina första poäng. Jag hoppas och tror att det går vägen här.
Tips: 2-1.

Vårgårda IK – Gerdskens BK
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Mycket intressant match mellan två lag som kommer från segrar. Efter islossningen senast säger min magkänsla att VIK har stor möjlighet att ta andra raka derbysegern, så tipset blir att poängen stannar på Tånga.
Tips: 2-1.

Alingsås FC – Mallbacken
Serie: Elitettan.
Kommentar: Efter den fina insatsen senast är det bäddat för en hemmaseger här. Men Mallbacken är ett lurigt lag som brukar ta sina poäng, men hemma på Mjörnvallen håller jag AFC som favorit.
Tips: 2-0.

Trollhättans BoIS – Holmalund
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Här gäller det för HIF att studsa tillbaka och ta poäng för att inte halka ner farligt nära strecken. För BoIS är detta givetvis en bra chans att visa att man är ett lag för nytt kontrakt, och jag tror på en jämn match. Varför inte ett kryss?
Tips: 2-2

Ekhagen – Alingsås IF
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Här vill AIF säkert gaska upp sig efter derbyförlusten mot VIK. Ekhagen krigar runt strecket där nere, så ur tabellsynpunkt ska grönvitt vara favorit. Men känslan är att det krävs en kollektiv uppryckning, och dessutom blir det sannolikt tredjemålvakten Philip Bossle som vaktar kassen efter skadan på James Clark och utvisningen på Jonathan Ahlqvist senast. Men jag tror att AIF knyter näven och löser minst en poäng.
Tips: 2-2

Hemsjö – Sjövik
Serie: Division 6 Alingsås.
Kommentar: Sjövik har snackats upp från olika håll under våren medan jag vill mena att det kan vara Hemsjös tur att nå topp två i år. Därför är detta en intressant kraftmätning som väntar. Jag tror att HIF rycker upp sig ett hack från 3-3-matchen mot Somali och vinner här.
Tips: 3-1.

Lämna en kommentar