ANNONS:
ANNONS:

Vi kör en ny lista

Även den här fredagen snackar vi upp helgens matcher.

Frisco – Vinninga
Serie: Division 2 norra.
Kommentar: Frisco måste vinna här för att vara med i snacket om seriesegern inför avslutningen. Och detta blir inte lätt då det även är Vinningas sista chans till topp 2, men jag håller hemmalaget som favorit på Katebovallen.
Tips: 2-0.

Brommapojkarna – Alingsås FC
Serie: Elitettan.
Kommentar: Efter en spelledig helg åker AFC till Stockholm för att försöka knäcka ett allsvenskt jagande BP. Det blir en svår nöt så klart, men AFC har visat sig vara oberäkneligt med flera poängstölder mot topplag. Kanske kan det gå vägen även den här gången?
Tips: 1-1.

Hemsjö – Alingsås KIK U
Serie: Division 4 mellersta.
Kommentar: Sista omgången och derby i toppen av tabellen. Hemsjö måste vinna för att ha chansen på kvalplatsen medan KIK i princip redan har säkrat seriesegern. Det utgångsläget kan tala för hemmalaget, så jag tror på gulsvart seger. Men det faktum att KIK vann på wo med A-laget kan tala för ett starkt Alingsåslag som åker ut till Byvallen, så det är grymt svårtippat.
Tips: 4-3.

Tvärred/Vegby – Säven/Hol
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: Efter Annelunds seger på torsdagen måste Säven/Hol ta poäng här för att inte vara klart för negativt kval. T/V är ett bra lag – men jag hoppas att Säven/Hol tar chansen och lever vidare inför sista rundan.
Tips: 2-3.

Alingsås IF – Holmalunds IF
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Svårtippat derby efter att AIF vunnit senast och André Nilsson gjort succécomeback i HIF. Jag tror att Holmlaunds defensiv kan bli avgörande här, löser de röda den finns goda chanser till poäng och seger. För AIF har släppt mycket mål på slutet och HIF har flera målglada spelare framåt.
Tips: 2-3.

Råslätt – Vårgårda
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Råslätt har vaknat till liv och krigar nu för sin existens i trean. VIK har inte riktigt fått med sig segrarna på sistone så detta känns som en helt vidöppen historia. Tror att VIK har högre höjder, men når man inte upp till den nivån lär Råslätt inte vara sent med att hugga.
Tips: 2-2.

Tidaholm – Gerdskens BK
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: GBK är svårtippat i år då det svänger i prestationerna. Men Tidaholm borta är en svår match – och gulsvart har inte visat tillräckligt mycket för att förtjäna tipset här.
Tips: 2-1.

Lämna en kommentar