ANNONS:
ANNONS:

Vi kör en ny lista

Även den här fredagen laddar vi upp inför fotbollshelgen med en liten lista.

Gerdskens BK – Alingsås IF
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: GBK har i veckan sparkat tränare Calle Skoglöf efter att det skurit sig mellan honom och andra personer i föreningen. Nu tar Nicklas Sporre plats på tränarbänken, men det tror jag inte kan rädda GBK i det hör derbyt. AIF har varit klassen bättre än gulsvart och kommer närmast från en klar derbyseger mot Holmalund. Det här vinner bortalaget.
Tips: 1-4.

Vårgårda IK – Herrestads IF
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Serieledaren bara kör och kör och ur den synvinkeln är det inte mycket som talar för VIK här. Möjligen kan en stor revanschlusta efter den tama insatsen senast tala för hemmalaget, men jag tror det krävs något alldeles extra för att slå Herrestad i år. Och där är nog inte VIK just nu.
Tips: 1-3.

Herrlunga – Annelund
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: Höstderby där HSK behöver vinna för att klättra förbi grannen och bli bäst i kommunen. Mycket prestige är så klart inblandat, och det lär bli en jämt och tät match även om de båda redan säkrat kontraktet. Lutar åt kryss, även om det känns heeelt vidöppet på förhand.
Tips: 2-2.

Töllsjö – Mjörn
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: Poäng här så är saken klar för Mjörn. Men även vid förlust är chanserna till överlevnad i femman mycket goda. Töllsjö kommer varken upp eller ner, så det är ganska goda möjligheter för Mjörn att lösa det här för egen maskin.
Tips: 2-3.

Vinninga – Alingsås KIK
Serie: Division 2 norra.
Kommentar: Ingen helt lätt bortamatch för KIK – men Vinninga förlorade möjligheten till topp två förra helgen. Jag tror inte Alingsåslaget ställer till det för sig här utan sitter kvar i förarsätet inför sista omgången.
Tips: 1-4.

Frisco – Skultorp
Serie: Division 2 norra.
Kommentar: Sicken rysare på Katebovallen. Vid förlust är det kört för Frisco och vid kryss tappar både Skultorp och Frisco mark mot Alingsås KIK – om de vinner sin match. Helt enkelt ett mustigt trelagsrace där bara segrar räknas. Tror på en stenhård fajt där Frisco vinner med uddamålet.
Tips: 1-0.

Alingsås FC – Borgeby
Serie: Elitettan.
Kommentar: Bottenlaget Borgeby gästar Alingsås på söndag. Och efter avancemanget i cupen i veckan borde AFC kunna rida vidare på den vågen och lösa en trepoängare här.
Tips: 3-1.

Lämna en kommentar