ANNONS:
ANNONS:

Vi kör en ny lista

Våra bästa lag öser på med matcher några veckor till.

Älvsjö – Alingsås FC
Serie: Elitettan.
Kommentar: Efter tre poäng i Sundsvall väntar ännu ett lag som parkerar bakom AFC i tabellen. En nyckelmatch att vinna för att sluta på övre halvan i landets näst högsta serie, och det bör vara morot nog för alingsåsarna. Jag är optimist och tror på bortaseger.
Tips: 1-3.

Vårgårda IK – Holmalunds IF
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Ett viktigt derby där framför allt VIK behöver poäng för att skaffa sig förutsättningar att undvika en riktigt nervig avslutning på serien. HIF kommer klara kontraktet hur det än går här, men jag håller gästande HIF som knapp favorit på förhand. Tror på en målrik historia mellan två lag som har sina främsta spetsegenskaper i det offensiva spelet.
Tips: 3-4.

Skoftebyn – Gerdsken
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: GBK är fortfarande segerlöst sedan tränarrockaden, men senast fick man i alla fall en pinne med sig från derbyt på Brogårdsvallen. Nu väntar ett svårspelat Skoftebyn – men efter deras förlust mot AIF förra veckan är nog loppet om andraplatsen kört. Den högre motivationskraften ur tabellsynpunkt skulle kunna gynna GBK – men jag tror ändå det blir svårt att få med sig någonting härifrån.
Tips: 2-1.

Trollhättans BoIS – Alingsås IF
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: BoIS slåss med näbbar och klor för att hänga kvar i trean och kommer givetvis göra allt för att störa ett formtoppat AIF här. Men grönvitt har visat upp både spets, bredd och stabilitet den sista månaden så jag ser ingen anledning att tippa emot dem här.
Tips: 1-3.

Lämna en kommentar