ANNONS:
ANNONS:

Vi kör en ny lista

Några fler matcher på gång den här helgen.

Alingsås IF – AIK
Serie: Elitettan.
Kommentar: AIK fick ”bara” 0-0 i sin hemmapremiär och därmed är det två lag som jagar sina första mål och sin första seger i årets Elitetta som möts. AIF borde kanske nätat i sin premiär så här behöver skärpan i sista sparken höjas. Men AIK är ett tippat topplag och det här blir en svår nöt att knäcka. Jag har tyvärr ingen bra känsla i magen utan går på en tvåa.
Tips: 1-2.

Elfsborg – Frisco
Serie: Division 2 nordvästra.
Kommentar: Seriepremiär mellan två av mina tippade topplag. Ändå ganska skönt för Frisco att klara av den här matchen direkt för här kan de blåvita gå ut och spela hela avslappnat. Det finns tuffhet, stabilitet och rutin nog för att hota boråsarna här, så det känns ganska öppet. Hemmalaget kanske knapp favorit, men jag drar till med ett kryss.
Tips: 1-1.

Alingsås IF – IFK Uddevalla
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Smakstart för AIF när det blev seger mot Göta – och här väntar ännu en nykomling. Tror inte detta ska bli några problem, utan att det grönvita segertåget ska rulla på.
Tips: 4-1.

Brålanda IF – Vårgårda IK
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Brålanda räckte inte till i sin premiär medan VIK tog en trea mot Åsarp/Trädet. Kanske lite tuffare här på bortaplan, men ag håller VIK som knapp favorit.
Tips: 1-2.

Gerdsken – Torestorp/Älekulla
Serie: Division 4 västra.
Kommentar: Hemmaplan för ett ungt och spelsuget Gerdsken. Då tror jag på seger mot ett lag som jag tror GBK kommer att ha bakom sig i tabellen större delen av året.
Tips: 4-1.

Holmalund – Trollhättans BoIS
Serie: Division 4 västra.
Kommentar: Svår match för Holmalund mot ett BoIS som jag tror kommer att vara med i toppen. Håller gästerna som favorit, men samtidigt ska det bli otroligt intressant att se vad HIF står någonstans nu när det blir spel om poäng.
Tips: 2-3.

Annelund – Herrljunga
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: Tala om rivstart i mellersta femman när det blir hett grannderby direkt i premiären. Två jämna lag utan några tydliga formkurvor att ta fasta på när det ska tippas. Det kan helt enkelt sluta hur som helst, och dagsformen kan mycket väl bli avgörande.
Tips: 2-2.

Mjörn – Rävlanda
Serie: Division 5 västra.
Kommentar: Nykomlingen Rävlanda på hemmaplan i premiären. Här ska det bli seger för Mjörn.
Tips: 3-1.

Lämna en kommentar