ANNONS:
ANNONS:

Vi laddar för ny helg

Även den här fredagen kör vi en lista med de hetaste matcherna.

Säven/Hol – Annelund
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: Säven/Hol har två raka nederlag och behöver studsa tillbaka här för att inte tappa mer mark i toppen. AIF å sin sida har gått som tåget på slutet och blandar sig in i topp tre-snacket om man vinner även här. Känns vidöppet.
Tips: 3-3.

Gerdsken – IFK Falköping
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Superintressant toppmöte i den knallhårda kampen om andraplatsen. Båda lagen kommer också från seger, och jag tror på en stenhård match med små marginaler. Drar till med ett kryss, som egentligen är ett resultat som passar Skoftebyn bäst.
Tips: 2-2.

Östadkulle – Töllsjö
Serie: Division 6 Alingsås.
Kommentar: ÖSK har tre raka förluster och har nu tappat greppet om kvalplatsen. Den formen gör att Töllsjö måste vara klar favorit här, även om vi vet att hemmalaget skulle kunna vinna om alla tongivande spelare är med och laget kommer upp i maxprestation.
Tips: 1-4.

Södra Härene – Hemsjö
Serie: Division 4 mellersta.
Kommentar: Grannderby på 9-manna där topplaget Hemsjö måste vara favorit. Storsegern senast vittnar om att formen finns där och gulsvart får tipset även om SHIF klarade ett starkt kyss mot Frisco U i veckan.
Tips: 1-3.

Alingsås IF – Mellerud
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Oj, vilken viktig match strax ovanför kvalstrecket. Ett brandskattat AIF föll med flaggan i topp i Falköping förra veckan medan Mellerud kommit igång allt bättre efter en svag start i våras. Känns vidöppet, men jag hoppas att AIF tar andra raka hemmasegern.
Tips: 3-2.

IK Gauthiod – Alingsås FC
Serie: Division 1 norra.
Kommentar: Gauthiod är ett av två lag som besegrat AFC i år, och här får alingsåsarna klara sig utan Lisa Johansson som är på landslagsuppdrag. Det krävs fullt pådrag för att vinna här mot ett stabilt Gauthiod, så jag tycker det känns ganska öppet.
Tips: 2-2.

Sandhem – Herrljunga SK
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: En klassisk sexpoängsmatch där HSK behöver poäng efter det sena tappet mot Rångedala i veckan. Och Sandhem kommer från en bortaseger mot Säven/Hol, så jag måste nog ge hemmalaget tipset. Men HSK får gärna motbevisa mig.
Tips: 2-1.

Hemsjö – Södra Härene
Serie: Division 6 Alingsås.
Kommentar: SHIF:s rutinerade garde har visat fina takter på sistone och är i mina ögon favorit här. Hemsjö tycks läcka för mycket bakåt och det kan nog David Andersson och kompani utnyttja.
Tips: 2-4.

Lämna en kommentar