ANNONS:
ANNONS:

VI LISTAR HELGENS HETASTE MATCHER

De allra flesta lokala serierna rullar igång de närmsta dagarna. Alla premiärmatcher är givetvis heta på sitt sätt, men vi har tagits oss friheten att välja ut några matcher som på förhand känns lite extra laddade.

HH

Skövde KIK – Holmalunds IF
Serie: Division 1 norra Götaland.
Kommentar: Ska HIF få en bra start efter en turbulent försäsong? Frågorna är många och en seger i detta förmodade toppmöte för Michael Roséns gäng skulle besvara många av dem innan de blivit ställda. Vi tror att Holmalund sätter full fart framåt, och att tre mål framåt räcker till full pott.
Tips: 2-3.

 

Gerdskens BK – Ulricehamns IFK
Serie: Division 4 södra.
Kommentar: Ännu ett förmodat toppmöte när Gerdsken tar emot Ulricehamn, som förra året spelade i trean. Tror på en match mellan två disciplinerade lag där båda sätter försvarsspelet i första rummet. En individuell prestation kan avgöra, och vem är mer lämpad att stå för en sådan än Elvir Ramadani?
Tips: 1-0.

 

Södra Härene IF – Sollebrunns AIK
Serie: Division 6 Herrljunga.
Kommentar: Som jag tippade tidigare i veckan är Sollebrunn min favorit att ta hem Herrljungasexan. Men SHIF hemma på Granhagen ska absolut inte underskattas, och jag tror på en tämligen öppen och målrik match. Peter Andersson och Fazel Omidi är alltid farliga, men samtidigt tror jag att SAIK:s kvicka och tekniska spelare kan straffa hemmalaget en del.
Tips: 2-4.

 

Holmalunds IF – Lunden Överås BK
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Dags för division 3-fotboll på Brogårdsvallen igen och HIF har under veckan eldat på stämningen med en kampanj. Den kan man så klart tycka vad man vill om, men min åsikt är att alla grepp för att öka intresset för lokal fotboll och locka publik till matcherna är mer än välkomna. Här tror jag på en jämn match med delad poängpott.
Tips: 1-1.

Lämna en kommentar