ANNONS:
ANNONS:

DIVISION 6 BORÅS

FC Alingsås huserar i år i division 6 Borås. Lokalfotboll.se/0322 tar tagit in en konsult för att ringa runt, läsa på och till slut även tippa den här serien. Så här kommer Johan Mökanders tankar kring Boråssexan.

Tips 2015

FC Alingsås är det enda lokala laget i division 6 Borås. Vi tror också att Alingsåsklubben kommer vara med uppe i toppen och fajtas, tillsammans med Hedared samt Bollebygd/Olsfors där de sistnämda tar förstaplatsen. Förra året snubblade de på målsnöret i en direkt avgörande match mot Töllsjö om kvalplatsen samt att de har en ung och utvecklingsbar trupp som har blivit ett år äldre än förgående år. Vårt FC Alingsås kommer ligga precis bakom, och kan med lite tur både komma etta eller tvåa. Längst ner i tabellen kan vi inte annat än tippa Borås GIF, Knallen samt Kabel Åttio. Borås GIF har nog mest revanschlust efter förgående år då man endast lyckades skrapa ihop en poäng.

 1. Bollebygd/Olsfors

2. Hedareds BK

3. FC Alingsås
Kommentar: Får Andreas Kjellström ordning på manskapet och lär spelarna att respektera varandra, och motståndarna, så kan det räcka långt. För FC Alingsås besitter en hel del fotbollskunskaper. Kan man bara omvandla gula och röda kort från förgående år till mål i år så kan man få det väldigt roligt framåt hösten.

4. Sandhults SK

5. Café Viskan Borås FS

6. Norrmalms IK

7. Borgstena IF

8. Kinnarumma IF

8. Viskafors IF

10. FC Kabel Åttio

11. IF Knallen

12. Borås GIF

Premiäromgången
16/4 Viskafors – Kinnarumma
17/4 Sandhults – FC Alingsås
17/4 Norrmalm – Hedared
17/4 Borås GIF – Bollebygd/Olsfors
20/4 Kabel Åttio – Borgstena

 

Lämna en kommentar