ANNONS:
ANNONS:

VIK-ordföranden: "Kompisprat som har läckt ut"

I går skrev vi om att Södra Härenes Peter Andersson pratat med Vårgårda IK:s tränare Peo Häggström. I dag tar VIK avstånd från det som skrevs.
– Det är kompisprat som har läckt ut, och det är olyckligt att det blivit så, säger VIK:s ordförande Olof Svensson.

Peo
Peo Häggström.

Olof Svensson berättar att Vårgårda IK har en väldigt tydlig strategi när det gäller att värva spelare från andra föreningar.

– Vi tar alltid kontakt med klubben först innan vi kontaktar spelare. I det här fallet har Peo och Peter pratats vid som kompisar och det är ingen officiell kontakt tagen. Det är olyckligt att det blivit så här, och därför vill vi dementera och ta avstånd från det här. Vi har fått mycket cred de sista åren för hur vi skött sådana här saker så det här känns inte alls bra. Vi i VIK vill inte förknippas med det här förfarandet, säger Olof Svensson.

Att Peter Andersson är en intressant spelare är dock inget som Olof Svensson förnekar.

– Självklart är han det och vi har diskuterat honom internt. Men det är något helt annat än att ta kontakt med honom. I det här fallet är det kompisprat som har läckt ut och som ordförande i VIK känns det inte bra. Jag förstår om Södra Härene-anhängare blir upprörda så därför vill vi få fram hur vi arbetar med den här typen av frågor.

Här kan du läsa den föregående texten om Peter Andersson och Vårgårda IK.

Lämna en kommentar