ANNONS:
ANNONS:

Peo har snackat med "Peno"

Peter ”Peno” Andersson har gjort ett mycket bra år i Södra Härene. Så pass bra att han samtalat med Vårgårda IK:s tränare Peo Häggström om nästa säsong.
– Men jag är tveksam till om kroppen håller, menar försvarsresen.

Silly Season

Peter Andersson är en svårstoppad anfallare med sin storlek och finess.
Peter Andersson.

Efter att ha startat säsongen som forward blev han sedan nerflyttad som mittback. Därifrån har han styrt upp SHIF, och är kanske den enskilt största orsaken till de grönas succésäsong. Det var också som mittback han slog igenom i Elmer/Fåglum och gjorde ett par framgångsrika år med Annelunds IF i division 2.

Nu skulle det kunna bli en ny satsning mot högre divisioner. Peo Häggström i Vårgårda har nämligen haft kontakt med Andersson.

– Har pratat med Peo och jag ska nog träna med VIK efter säsongen. Han tror att han ska kunna väcka upp min kropp för en satsning igen. Och jag funderar väl på att ge det chansen om kroppen håller, nu har jag ju knappt tränat på tre år.

– Huvudet hänger nog med på den nivån, men det är mer tveksamt med kroppen. Det hade ju varit kul om det klaffade, men jag ska tåla träningen och hinna med familjen också. Så vi får se hur det blir, hälsar Peter Andersson.

Andersson har i år även tränat Södra Härenes damer i divison 3. Det uppdraget kommer emellertid inte att fortsätta 2016.

Vårgårdas tränare Peo Häggström är inne på samma spår som ”Peno”, att det blir ett test för att reda ur vad 32-åringens kropp håller för.

– Peter har sagt att han är sugen och har ju inte känt så mycket i sitt knä det sista. Än så länge har bara jag och Peter pratat lite löst om det som kompisar, så det är ingen kontakt tagen mellan klubbarna ännu. Allt sådant tar vi efter säsongen, särskilt eftersom Södra Härene är mitt uppe i jakten på kvalspel.

Vet du mer om stundande Silly Season? Tips och rykten mottages tacksamt via mail, sms, på Twitter eller i kontaktformuläret här på sidan. Inga källor röjs.

Lämna en kommentar