ANNONS:
ANNONS:

Wiland byter till Holmalund

Markus Wiland har tagit sitt beslut. Comebacken efter korsbandsskadan sker inte i Alingsås IF, utan han lirar nästa säsong i Holmalunds IF.
– Jag gick på magkänslan, säger 21-åringen.

Silly Season

M Wiland
Kryckorna har Wiland kastat för länge sedan.

Han har jobbat stenhårt efter den korsbandsskada han ådrog sig förra hösten. Nu kan han träna fotboll för fullt, och har bestämt sig för att fortsättningsvis göra det i Holmalunds IF.

– Tycker att Holmalund gör en intressant satsning och det kändes bra när de presenterade den för mig. Sen har jag trivts väldigt bra i AIF också, så det har varit en klump i bröstet nu innan jag bestämde mig. Men det här känns rätt, jag tror jag behöver den här utmaningen med riktigt hård konkurrens, säger Markus, som även haft kontakt med Vårgårda IK.

– Det kändes också spännande, men nu det sista stod det mellan AIF och Holmen.

Markus Wiland slog igenom för ett några år sedan och var 2014 ett av Alingsås IF:s  största anfallsvapen med sin fruktansvärda snabbhet. Nu är han sugen på att ställa till oreda för motståndarna i division 3.

– Jag har kört två hela pass för fullt nu efter skadan och allt känns kanonbra i knäet. Sen finns ju inte orken och touchen än men det är inte så konstigt.

Ganska sugen på fotboll nu då?

– Haha, skojar du eller.

Lämna en kommentar